Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 SETEMBRE

SETEMBRE

Els Morancos Bis a Bis

Després de l'èxit collit el 2022 amb més de 4.200 espectadors amb el seu anterior espectacle, "Tot per la Matria", els germans Cadaval tornen a escena amb una obra en la qual l'humor serà, una vegada més, el recurs per descriure la realitat social i també política d'Espanya.

Acompanyats dels seus mítics personatges Omaita, Antonia i companyia, hauran d'alliberar l'Humor, que està entre reixes després de l'entrada en vigor d'una nova i estricta llei. La música, les paròdies dels personatges d'actualitat i la participació del públic seran imprescindibles per aconseguir-ho.

Què
Activitats familiars
Quan i on
06/09/2024 20:30 a 22:30
Preu
Des de 52 €
Venda d'entrades

El Pot Petit

El Pot Petit i la Black Music Big Band s'uneixen per fer vibrar tota la família! A ritme de big band, Pau i Jana reben la visita de molts dels seus amics! Una festa molt animal que viurem amb tots els protagonistes del Pot Petit, la deliciosa Melmelada Band i la increïble Black Music Big Band! No es perdin aquesta festa amb més de 20 músics sobre l'escenari!

Funció accessible amb servei d' intèrpret de Llengua de Signes Catalana i servei de bucle magnètic i motxilles vibratòries. Per reservar aquest servei, contacteu directament a través del mail taquillas@tarracoarena.com abans del dia 15 d'agost.

Què
Activitats familiars, Música
Quan i on
15/09/2024 19:00 a 21:00
Preu
Des de 16 €
Venda d'entrades

Los Sara Fontán + Expos d'Art, El Jardi Sonor 2024

Experimentació, clàssica, electrònica, fusió.... Los Sara Fontán tenen un directe únic, un concert en unes Muralles repletes d'història, la millor experiència.

​Exposició d'artistes locals durant el passeig a les Muralles per on s'accedeix al concert (accés per l'entrada del Portal del Roser)

Activitats incloses al Jardi Sonor, festival de música, patrimoni, art i cultura.

Què
Música, Art
Quan i on
10/09/2024 20:00 a 21:00
Venda d'entrades

En línia a: www.eljardisonor.com

Segells de reconeixement d'administració oberta