A càrrec de Daniela Rodié
Dedica els dijous a la tarda a recollir tota la informació possible sobre l’art culinari, millora les teves habilitats i dots de xef per sorprendre les companyies més properes:
- 6 de febrer: Cuina vegana | Hummus, pastís de “carn” i pancake.
 - 20 de febrer: Cuina d’aprofitament | Albergínies farcides, molles de pa i carrot cake.
 - 6 de març: Cuina amb llegums | Curri de cigrons, baked beans (esmorzar britànic) i llenties estofades.
 - 20 de març: Cuina italiana |Pasta al pesto rosso, risotto i torta caprese.
 - 3 d’abril: Entrants gurmet | Laktes de patata, vasets de patata, tartaleta de carxofa i festucs.
 
Edat: de 12 a 20 anys
Més informació sobre aquest esdeveniment…
Què
                    
                        Cursos i tallers, Gastronomia
                        
                    
                Quan
                       06/02/2025 a 17:30   a 
03/04/2025 a 19:00
                03/04/2025 a 19:00
Programació
                    
                        
     
      Tarragona Jove
    
                    
                Localització
                    
                    
                    
                    
                Preu
                    
                        
        
            Gratuït amb inscripció prèvia
        
    
                Venda d'entrades / Inscripcions
                    Inscripcions al web tarragonajove.org
Organitzat per 
                    
                    
                    
                        
        
            Tarragona Jove