Esteu aquí: Inici Cultura Agenda AE tardor-hivern Cultura en família

Cultura en família

Baby campament + Refugi biblioteca

Instal·lació participativa. Sàndal Produccions

Baby Campament - Instal·lació per a primera infància.
Us convidem a jugar a ser biòlegs i a reconnectar amb la natura. Baby Campament és un espai segur, tranquil i ple de vida on podreu experimentar la natura i la biologia en família. Dos peculiars biòlegs us guiaran en aquesta experiència de descobriment lliure: Què vol dir ser biòleg? Com ajudem els animals? Com conservem els boscos?

El Refugi Biblioteca – Instal·lació familiar a partir de 2 anys
Un refugi, una cabana on fer volar la imaginació. En aquest espai, la natura i la literatura es fusionen i deixen pas a una experiència única. Aquesta és la gran biblioteca d’Animalia. Us convidem a passar-hi una estona llegint o mirant contes. I si decidiu refugiar-vos a dins, podreu descobrir-hi molts detalls amagats.

Què
Activitats familiars
Quan i on
22/10/2023 11:00 a 14:00
Preu
Gratuït
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona

Back2classics - Circ

Back2classics - Planeta Trampolí

Un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família en què el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del turntablism (scratch amb vinils). Una proposta en què el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia, innocència, ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

Direcció: Planeta Trampolí         
Idea original, interpretació i acrobàcia: Angel de Miquel Garcia

Edat: tots els públics
Durada: 40 min

Què
Activitats familiars, Teatre
Quan i on
18/11/2023 12:00 a 12:40
Preu
Gratuït amb accés lliure
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona

Soc la teva físicah - Circ (espectacle + taller)

Explorar la física a través del circ
Soc la teva físicah és un espectacle en solitari que fusiona la ciència i les arts, concretament la física i el circ. Una fusió que serveix per explicar la física a través del circ però també descobrir la poesia que amaga la física.

L’espectacle avança a través d’un personatge absurd i excèntric que començarà demostrant les lleis de Newton, després ens farà una desfilada de models en honor dels físics més importants de la física moderna i acabarà explicant la superposició quàntica amb un terra ple de partícules que haurà d’esquivar amb una roda Cyr.

Idea original i interpretació:    
Oriol Borràs

Edat: tots els públics
Durada: 45 min

[Foto: Arnau Pascual Monells] 

Taller postfunció amb inscripció prèvia per a nens i nenes a partir de 10 anys
Després de l’espectacle s’ofereix la participació en un taller per aprofundir més en els conceptes que apareixen a la peça.

El taller se centra en les lleis de Newton i els tipus de moviments, enfocat a través del cos, pilotes de tenis i exemples interactius amb els participants, que també hauran de buscar els seus propis exemples per demostrar algunes lleis físiques.

Inscripció prèvia al taller a entrades.tarragona.cat
Edat:a partir de 10 anys
Durada: 45 min

Què
Activitats familiars
Quan i on
20/01/2024 11:00 a 11:45
Preu
Gratuït amb accés lliure
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona

Entre màgia i alegries

Espectacle de màgia còmica participativa amb l’humor com a fil conductor. L’artista Roberto Vara presenta un espectacle unipersonal de format mitjà i molt proper, amb un perfecte equilibri de jocs de mans visuals i participatius per a tota la família.

Edat: tots els públics

Durada: 60 min

Què
Activitats familiars
Quan i on
17/02/2024 12:00 a 13:00
Preu
Gratuït amb accés lliure
Organitzat per
Ajuntament de Tarragona
Segells de reconeixement d'administració oberta