N

Festival Dixieland Tarragona

New Orleans Rag Trio

L'emotivitat, la vehemència rítmica i la improvisació espontània són els elements fonamentals de les seves interpretacions, formada per tres monstres catalans del dixie, el clarinetista Pau Casares, el pianista Ignasi Terraza i el bateria Xavier Maureta. Els vam veure l'any 1995 en el Festival de Dixieland de Tarragona.


New Orleans Stompers

Tres esplèndids músics formats pel clarinetista Pau Casares, el baixista Ricky Araiza i el trompeta Pepe Robles. Presents en el segon Festival Dixieland de Tarragona, vam disfrutar d'una formació ideal per recrear els orígens del jazz.


Nova Dixieland Band (País Valencià)

El País Valencià s'incorpora per primer cop al Festival gràcies a la banda que va fundar un dels jazzmen i saxofonista més inquiets de l'àrea mediterrània, Francisco Angel Blanco, Latino.

square_img
26/04/2024

Canvis d'ubicació en la programació del Festival Dixieland en cas de pluja

Vegeu-ne més
square_img
24/04/2024

Música dixie i màgia, aquesta setmana a l'Espai Jove Kesse

L'espai Jove Kesse acull aquesta setmana tres actes culturals que ompliran l'equipament de música i màgia de dijous a dissabte

Vegeu-ne més
square_img
19/04/2024

La setmana vinent arriba el festival Dixieland repartit per tota la ciutat

Es celebra del 25 al 28 d’abril i comptarà amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.