Q

Festival Dixieland Tarragona

Quartet de Clarinets de Tarragona + Quique Colmenar (Tarragona)

Quartet-clarinets-Tarrago.jpgFormació formada el 2002. A partir d’un instrument tan versàtil com el clarinet, aquest quartet es submergeix en les sonoritats, aromes, sabors, textures i colors del món del dixie i estils propers: ragtimes de Scott Joplin, swing i estàndards del jazz. Tot un regal pels sentits, arrodonit amb el toc oportú de la percussió. Estrena absoluta i coproducció del Festival.

Josep Boada, Emilio Cabello, M. Pilar Rico, Víctor Lleixà: clarinets; Quique Colmenar, percussió.


Quartet de saxos en si bemoll (Tarragona)

Tot i que aquesta formació va néixer ja fa una bona pila d'anys com a quartet destinat a interpretar clàssica, progressivament van incorporar repertori de músiques modernes. Per al Festival han preparat un exercici nou, amb peces de dixieland, en el qual també hi pren part la bateria. La morfologia actual els permet fer solos i apropar-se visceralment al món jazzístic.


Quartet Jazz Orquestra

Eren la banda habitual de les sessions de jazz del cafè La Cantonada, un dels espais més acollidors del Festival.


Quintet Iep! (Catalunya)

Innovative Electric Project és una proposta del bateria Mariano Steimberg a partir d’una revisió electrònica de les composicions del mític Miles Davis dels setanta. Un quintet de primeres figures del jazz català aporten una nova lectura electroacústica a l’obra d’un dels grans de la història del jazz.

Dani Pérez, guitarra elèctrica; Santi de la Rubia, saxo tenor i soprano; Raynald Colom, trompeta; Paco Weht, contrabaix; Mariano Steimberg, programació, laptop, bateria i efectes.

Presentat per Fundació Caixa Tarragona.

square_img
26/04/2024

Canvis d'ubicació en la programació del Festival Dixieland en cas de pluja

Vegeu-ne més
square_img
24/04/2024

Música dixie i màgia, aquesta setmana a l'Espai Jove Kesse

L'espai Jove Kesse acull aquesta setmana tres actes culturals que ompliran l'equipament de música i màgia de dijous a dissabte

Vegeu-ne més
square_img
19/04/2024

La setmana vinent arriba el festival Dixieland repartit per tota la ciutat

Es celebra del 25 al 28 d’abril i comptarà amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.