R

Festival Dixieland Tarragona

Rag & Old Time Band

Aquesta formació interpreta músiques i balls dels primers anys vint, com ara els ragtimes, xarlestons, fox-trot, blues i dixieland de l'Old Músic dels Estats Units. Combinació esplèndida de piano, tuba, violí, bateria i la veu de David Xiberta. La seva presència dins de la tercera edició del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona ens va proporcionar un viatge cap als vells salons de cinema que projectaven les pel·lícules mudes d'en Chaplin, Harold Lloyd i Buster Keaton.


Raül Cid (Tarragona)

RaulCid.jpgPianista i trombonista de la nostra ciutat. Habitual de les sessions de jazz i blues a Tarragona, i ben conegut al nostre festival.


Ray Gelato's Giants of Jive (Regne Unit)

raygelat.jpgÉs una de les bandes més dinàmiques de l'actualitat. Els seus sons ens recorden els anys quaranta i cinquanta. Aquests grans professionals han actuat en els millors festivals de jazz i en els clubs més selectes de Londres, París i Amsterdam. Excel·lent jazz ballable, el jive, pare del rythm'n'blues i del rock, que van participar en la primera i sisena edició del Festival Dixieland de Tarragona.


Riverboat’s Jazz Band (França)

La banda del vaixell del riu és el nom triat per aquest quintet de músics occitans de Tolosa per fer viatjar els ritmes de Nova Orleans per les riberes del Garona. El seu primer treball discogràfic és una producció esplèndida, que excel·leix entre les presentades en aquesta edició del Festival.

Estrena a l’Estat espanyol.

Intèrprets: Mathieu Haage - trompeta; Mathieu Espérou - saxo; Jean Philippe Vié - tuba; Cyril Amourette - banjo; Thierry Gonzalez - trombó.

square_img
26/04/2024

Canvis d'ubicació en la programació del Festival Dixieland en cas de pluja

Vegeu-ne més
square_img
24/04/2024

Música dixie i màgia, aquesta setmana a l'Espai Jove Kesse

L'espai Jove Kesse acull aquesta setmana tres actes culturals que ompliran l'equipament de música i màgia de dijous a dissabte

Vegeu-ne més
square_img
19/04/2024

La setmana vinent arriba el festival Dixieland repartit per tota la ciutat

Es celebra del 25 al 28 d’abril i comptarà amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.