U

Festival Dixieland Tarragona

Underwater Funk Experience (Tarragona)

underwater funk.jpgSextet que ofereix un revival centrat en Maceo Parker, saxofonista nord-americà de jazz i funk, que acompanyà James Brown. Maceo Parker ha comptat en els seus treballs amb bandes clarament vinculades a l’estil Nova Orleans, com la també nord-americana Rebirth Brass Band. Tota una fusió de tradició i modernitat.

Intèrprets: Pep Yerga - veu; Xavi de la Salud - trompeta; Enrique Ordax - saxo; Òscar Fernàndez - teclats; Ben Price - guitarra; Oleg Velázquez - baix; Fernando García - bateria.

square_img
26/04/2024

Canvis d'ubicació en la programació del Festival Dixieland en cas de pluja

Vegeu-ne més
square_img
24/04/2024

Música dixie i màgia, aquesta setmana a l'Espai Jove Kesse

L'espai Jove Kesse acull aquesta setmana tres actes culturals que ompliran l'equipament de música i màgia de dijous a dissabte

Vegeu-ne més
square_img
19/04/2024

La setmana vinent arriba el festival Dixieland repartit per tota la ciutat

Es celebra del 25 al 28 d’abril i comptarà amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.