El Festival Dixieland 2024 torna al carrer

Festival Dixieland Tarragona

A banda de la programació oficial, l’Ajuntament obre enguany una nova convocatòria per a la participació de restauradors i establiments

02/02/2024

Aquest matí s’han donat a conèixer les primeres pinzellades de la 29a edició del Festival de Dixieland de Tarragona, que enguany se celebrarà entre el dijous 25 i el diumenge 28 d’abril i que vol recuperar, entre d’altres “l’esperit més festivaler concentrant els concerts en quatre dies carregats d’activitat a tota la ciutat”, segons ha apuntat la consellera de Cultura, Sandra Ramos.

Amb aquest retorn del Dixie al carrer, es recupera també la convocatòria pública per facilitar la participació d’espais i restauradors que n’estiguin interessats, amb actuacions en directe. Així, més enllà de la programació oficial, el 29è Festival de Dixieland de Tarragona fa una crida a la participació dels establiments i locals que vulguin aportar les seves propostes durant les jornades del certamen. Els requisits essencials per a participar, que es faran públics properament, seran que les actuacions estiguin vinculades a nivell estilístic a l’eix temàtic del festival i una declaració responsable en matèria d’espectacles.

La imatge, més tarragonina

Enguany també s’ha volgut apostar per una imatge que ens apropi als orígens del Festival, “amb la implicació de la ciutat en tots els àmbits, tant municipal, com dels músics que s’hi van avesar des del primer moment i encara continuen incorporant noves generacions” ha apuntat la consellera.

La jove dissenyadora Anna Pons ha presentat un cartell festiu: “Dixieland és festa, ball i música; però també és Tarragona”, ha destacat. L’ha enfocat en un nou llenguatge que aporta un esperit transgressor que pot contribuir a revifar la identitat del festival, basada en la música de carrer, els espectacles participatius i l’atracció de tots els públics, enfocada especialment cap als més joves.

square_img
02/02/2024

El Festival Dixieland 2024 torna al carrer

A banda de la programació oficial, l’Ajuntament obre enguany una nova convocatòria per a la participació de restauradors i establiments

Vegeu-ne més
square_img
11/05/2023

Carlos Sarduy i el Picnic Dixie protagonitzen l’últim cap de setmana del Dixieland

La Rambla Music Big Band i la Jove TGN Big Band & Sheila Trujillo seran els encarregats de posar punt i final al 28 Festival de Jazz de Tarragona

Vegeu-ne més
square_img
05/05/2023

La Hip Hop Brass Collective amb els rapers Rodrigo Laviña i Cecé, protagonistes del segon cap de setmana Dixieland

Diumenge, el grup revelació femení Faneka presenta el seu segon àlbum a la Capsa de Música

Vegeu-ne més
square_img
26/04/2023

El 25è aniversari de l’Small River dona el tret de sortida aquest divendres al Dixieland

Diumenge, el Centre Cultural Antic Ajuntament acull la celebració del Dia Internacional del Jazz

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.