El Festival Dixieland 2024 torna al carrer

Festival Dixieland Tarragona

A banda de la programació oficial, l’Ajuntament obre enguany una nova convocatòria per a la participació de restauradors i establiments

02/02/2024

Aquest matí s’han donat a conèixer les primeres pinzellades de la 29a edició del Festival de Dixieland de Tarragona, que enguany se celebrarà entre el dijous 25 i el diumenge 28 d’abril i que vol recuperar, entre d’altres “l’esperit més festivaler concentrant els concerts en quatre dies carregats d’activitat a tota la ciutat”, segons ha apuntat la consellera de Cultura, Sandra Ramos.

Amb aquest retorn del Dixie al carrer, es recupera també la convocatòria pública per facilitar la participació d’espais i restauradors que n’estiguin interessats, amb actuacions en directe. Així, més enllà de la programació oficial, el 29è Festival de Dixieland de Tarragona fa una crida a la participació dels establiments i locals que vulguin aportar les seves propostes durant les jornades del certamen. Els requisits essencials per a participar, que es faran públics properament, seran que les actuacions estiguin vinculades a nivell estilístic a l’eix temàtic del festival i una declaració responsable en matèria d’espectacles.

La imatge, més tarragonina

Enguany també s’ha volgut apostar per una imatge que ens apropi als orígens del Festival, “amb la implicació de la ciutat en tots els àmbits, tant municipal, com dels músics que s’hi van avesar des del primer moment i encara continuen incorporant noves generacions” ha apuntat la consellera.

La jove dissenyadora Anna Pons ha presentat un cartell festiu: “Dixieland és festa, ball i música; però també és Tarragona”, ha destacat. L’ha enfocat en un nou llenguatge que aporta un esperit transgressor que pot contribuir a revifar la identitat del festival, basada en la música de carrer, els espectacles participatius i l’atracció de tots els públics, enfocada especialment cap als més joves.

square_img
26/04/2024

Canvis d'ubicació en la programació del Festival Dixieland en cas de pluja

Vegeu-ne més
square_img
24/04/2024

Música dixie i màgia, aquesta setmana a l'Espai Jove Kesse

L'espai Jove Kesse acull aquesta setmana tres actes culturals que ompliran l'equipament de música i màgia de dijous a dissabte

Vegeu-ne més
square_img
19/04/2024

La setmana vinent arriba el festival Dixieland repartit per tota la ciutat

Es celebra del 25 al 28 d’abril i comptarà amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més
square_img
18/03/2024

Tarragona serà el gran escenari del Dixieland durant quatre dies intensos del mes d’abril

Serà del 25 al 28 d’abril i amb gairebé cinquanta actuacions

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.