Obertes les inscripcions per participar al Festival Dixieland de Tarragona 2020

Festival Dixieland Tarragona

El termini per presentar les propostes és el 20 de febrer

10/02/2020

Ja és obert el termini d’inscripció per presentar propostes per al programa del Festival Dixieland, que se celebrarà del 17 al 30 d’abril de 2020. S'hi podran incloure les activitats de locals, sales, bars i entitats que hi vulguin participar que segueixin els criteris següents:

— La proposta haurà de definir l’espai, l’entitat i/o el grup que es proposa i l’activitat relacionada, preferiblement amb el jazz tradicional de principis del segle XX, i el llistat d’artistes que actuaran.

— El local on es proposi dur a terme l’activitat haurà de disposar dels permisos necessaris per desenvolupar-la i assumirà el pagament de totes les seves obligacions fiscals, de drets d’autor i les contractuals amb els músics participants.

Els interessats hauran d’omplir la inscripció corresponent, designar un responsable i detallar l’activitat. El termini per presentar les propostes és el 20 de febrer, fins a les 24 h.

L’enllaç per fer les inscripcions és aquest.

square_img
02/02/2024

El Festival Dixieland 2024 torna al carrer

A banda de la programació oficial, l’Ajuntament obre enguany una nova convocatòria per a la participació de restauradors i establiments

Vegeu-ne més
square_img
11/05/2023

Carlos Sarduy i el Picnic Dixie protagonitzen l’últim cap de setmana del Dixieland

La Rambla Music Big Band i la Jove TGN Big Band & Sheila Trujillo seran els encarregats de posar punt i final al 28 Festival de Jazz de Tarragona

Vegeu-ne més
square_img
05/05/2023

La Hip Hop Brass Collective amb els rapers Rodrigo Laviña i Cecé, protagonistes del segon cap de setmana Dixieland

Diumenge, el grup revelació femení Faneka presenta el seu segon àlbum a la Capsa de Música

Vegeu-ne més
square_img
26/04/2023

El 25è aniversari de l’Small River dona el tret de sortida aquest divendres al Dixieland

Diumenge, el Centre Cultural Antic Ajuntament acull la celebració del Dia Internacional del Jazz

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Dixieland Tarragona, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.