R

Festival Dixieland Tarragona

Rag & Old Time Band

Aquesta formació interpreta músiques i balls dels primers anys vint, com ara els ragtimes, xarlestons, fox-trot, blues i dixieland de la Old Músic dels Estats Units. Combinació esplèndida de piano, tuba, violí, bateria i la veu de David Xiberta. La seva presència dins de la tercera edició del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona ens va proporcionar un viatge cap als vells salons de cinema que projectaven les pel·lícules mudes d'en Chaplin, Harold Lloyd i Buster Keaton.


Raül Cid (Tarragona)

RaulCid.jpgPianista i trombonista de la nostra ciutat. Habitual de les sessions de jazz i blues a Tarragona, i ben conegut al nostre festival.

TEL.977 244 324

Ray Gelato's Giants of Jive (Regne Unit)

raygelat.jpgÉs una de les bandes més dinàmiques de l'actualitat. Els seus sons ens recorden els anys quaranta i cinquanta. Aquests grans professionals han actuat en els millors festivals de jazz i en els clubs més selectes de Londres, París i Amsterdam. Excel·lent jazz ballable, el jive, pare del rythm'n'blues i del rock, que van participar en la primera i sisena edició del Festival Dixieland de Tarragona.

RIVERBOAT’S JAZZ BAND (FRANÇA)

La banda del vaixell del riu és el nom triat per aquest quintet de músics occitans de Tolosa per fer viatjar els ritmes de Nova Orleans per les riberes del Garona. El seu primer treball discogràfic és una producció esplèndida, que excel•leix entre les presentades en aquesta edició del Festival.

Estrena a l’Estat espanyol.

Intèrprets: Mathieu Haage - trompeta; Mathieu Espérou - saxo; Jean Philippe Vié - tuba; Cyril Amourette - banjo; Thierry Gonzalez - trombó.

Dia 29, Centre Social i Cultural de la Fundació “la Caixa”/ Restaurant Piscolabis/ El Candil; Dia 30, Rambla Nova/ Pizzeria Da Nicola/ Cerveseria Kennedy’s; Dia 31, plaça del Mercat/ Restaurant Piscolabis/ Cafè Museum.

Contacte: Tel : 05.62.87.50.69 / 06 07 64 69 59;

multinotes@free.fr

http://riverboat.chez-alice.fr/

square_img
11/05/2023

Carlos Sarduy i el Picnic Dixie protagonitzen l’últim cap de setmana del Dixieland

La Rambla Music Big Band i la Jove TGN Big Band & Sheila Trujillo seran els encarregats de posar punt i final al 28 Festival de Jazz de Tarragona

Vegeu-ne més
square_img
05/05/2023

La Hip Hop Brass Collective amb els rapers Rodrigo Laviña i Cecé, protagonistes del segon cap de setmana Dixieland

Diumenge, el grup revelació femení Faneka presenta el seu segon àlbum a la Capsa de Música

Vegeu-ne més
square_img
26/04/2023

El 25è aniversari de l’Small River dona el tret de sortida aquest divendres al Dixieland

Diumenge, el Centre Cultural Antic Ajuntament acull la celebració del Dia Internacional del Jazz

Vegeu-ne més
square_img
03/04/2023

La 28a edició del Dixieland conquerirà Tarragona del 28 d'abril al 14 de maig

El 30 d’abril, els músics locals celebraran el Dia del Jazz al Centre Cultural Antic Ajuntament

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Agenda oficial de tots els actes culturals que la ciutat de Tarragona ofereix dia a dia, amb el programa complet i actualitzat dels esdeveniments més destacats: temporades dels Teatres de Tarragona, Festival Internacional de Dixieland, Tarraco Viva, Concurs Internacional de Focs Artificials, Festival d'Estiu, Sant Magí­, Santa Tecla, Concurs de Castells, Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, etc.