Esteu aquí: Inici Cultura Arts escèniques Música Refugi sonor

Refugi sonor

Refugi sonor ens acosta les propostes musicals del moment, emergents, especials i que cuiden fins l’últim detall. És un cicle de petit format per veure d’una manera pròxima i evolvent, fet que fa d’aquests concerts, una experiència única.

Aquest cicle no seria possible sense la complicitat d'Anima’t Associació Cultural, qui sap copsar i atrapar les propostes més interessants del moment, i l’Associació de Músics de Tarragona, que gestiona la Capsa de Música.

Us presentem un total de cinc concerts, un dissabte de cada mes en horari de tarda, per anar fent boca abans d’anar a sopar, sortir de festa o gaudir de qualsevol altra proposta cultural o d’oci a Tarragona.

Tots els concerts són a la Capsa de Música de Tarragona i les entrades tenen un preu de 3 €. Es poden adquirir anticipadament en línia i a les taquilles del Teatre Tarragona, o bé a taquilla, a la Capsa de Música, dues hores abans del concert.

Programa:

Reïna

Des de Manacor i afincats a Barcelona, ens visitarà Reïna, la nova Monarquia del Pop nacional. Després de la publicació del seu àlbum debut, "Arts Marcials" (2021), produït per Lluís Cabot (Da Souza), arriba el seu segon llarga durada, "Retirada a temps", que es publicarà el setembre de 2023. Els primers avançaments d’aquest segon treball són Maldecap i Flors, dues cançons esmolades i transparents que recorden a la sonoritat de grups de pop i rock dels anys 80 i 90. Per a aconseguir aquest so han comptat amb la producció del músic mallorquí Jorra Santiago (Jorra i Gomorra, Pujà Fasuà, Roig…), qui ha contribuït a potenciar i desplegar els elements que componen les cançons del quartet manacorí.

Què
Música
Quan i on
09/12/2023 19:30 a 20:30
Preu
3 €
Venda d'entrades
Organitzat per
Anima't i Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Capsa de Música

Miquel Serra

El cantant mallorquí Miquel Serra, amb 9 discs a l’esquena, presentarà els seu desè i treball. “Las Hayas Arce” és l'acostumat "disc petit", resultat de les sessions d'Una casa és pànic. Aquest disc també l’ha gravat amb en Sergio García Pérez i entre els dos han tocat quasi tot a ca seua. “La intenció era aconseguir cançons d'ambient proper sense acudir tant a la guitarra espanyola, cercant un estil diferent als altres quan no intervé la banda. Però va ser un procés lent que va començar la setmana de pasqua de l'any passat, després va quedar letàrgic i el vam concloure per nadal. La temàtica de les lletres és l'habitual en aquest format, ja vos ho podeu imaginar”.

Què
Música
Quan i on
27/01/2024 19:30 a 20:30
Preu
3 €
Venda d'entrades
Organitzat per
Anima't i Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Capsa de Música

Sara Terraza

El cicle Refugi Sonor tancarà el 10 de febrer, amb la jove talent, nascuda a Barcelona, Sara Terraza. Terraza debutà com a cantant solista amb 17 anys al programa televisiu “Oh Happy Day”, i inicia llavors la seva trajectòria professional. Després d’uns anys trepitjant escenaris del territori català, crea el projecte “Sara Terraza & The Black Sheep”.

No és fins al 2023 que publica el seu primer disc titulat “Ja ploraré després”, produït per Dani López. Amb un univers sonor molt variat, la cantautora vol plasmar a través de les seves composicions la transició musical i personal que ha viscut els últims anys. La transició a través del temps és inevitable. Buscar nous focus i estar en constant moviment són l’essència que alimenta el metamorfisme de la música.

Refugi sonor, continuarà durant Primavera Tarragona Cultura, als jardins del Teatre Metropol amb quatre concerts en horari de vermut, un dissabte de cada mes, des de març fins a juny.

Què
Música
Quan i on
10/02/2024 19:30 a 20:30
Preu
3 €
Venda d'entrades
Organitzat per
Anima't i Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Capsa de Música
Segells de reconeixement d'administració oberta