Esteu aquí: Inici Cultura Arts escèniques Teatre Espais

M'exalta el nou, m'enamora el vell

El vers de J. V. Foix ens serveix per descriure el nou escenari que se’ns ha obert fa pocs anys en l’àmbit de les arts escèniques. El Teatre Tarragona ja és una realitat des de l'any 2012 i, així, la ciutat ha incorporat, al seu mapa d’equipaments culturals, un nou espai per a la cultura i els seus ciutadans, un equipament escènic musical que se suma als dos espais escènics públics, el Teatre Metropol i el Teatre Auditori Camp de Mart, i que converteix Tarragona en un emplaçament a tenir molt en compte en el panorama de les arts escèniques.

El Teatre Tarragona s’ha incorporat, doncs, a una dinàmica ja consolidada a la nostra ciutat aportant-hi noves possibilitats, sobretot pel que fa a la programació estable de les temporades de tardor, hivern i primavera. Durant aquest període el teatre Tarragona i el teatre Metropol es complementen i es coordinen per continuar treballant al voltant de quatre grans eixos: l’exhibició, garantint una programació estable professional diversa i de qualitat; la dinamització, el suport a la creació i la participació del teixit artístic i cultural; l’educació i la formació, fonamentalment amb el cicles "Les Escoles van al Teatre" i "El Fòrum de l’Espectador", i e fet f'actuar com a espai de servei als actes i les activitats de nombroses entitats i iniciatives ciutadanes.

Hi ha un únic programa cultural de servei i proximitat per a tots els ciutadans, vertebrador i integrador, que compta amb la participació i la col·laboració de moltes de les entitats i iniciatives del nostre ric i valuós teixit artístic i cultural.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta