Esteu aquí: Inici Cultura i festes Servei Municipal de Biblioteques Serveis Què oferim Carnet de la biblioteca

Carnet de la biblioteca

Com fer-se el carnet físic

Per fer ús del servei de préstec, cal tenir el carnet de la Biblioteca, un document gratuït, personal i intransferible. Tant per fer-se’l com per recollir-lo és necessari omplir un formulari i presentar un document identificatiu com el DNI, el NIE o el passaport. Es pot aconseguir l’imprès a la Biblioteca.

Els menors de 14 anys han de venir acompanyats d’un adult per fer el tràmit. El carnet és vàlid per a qualsevol biblioteca pública de Catalunya.

El carnet de la Biblioteca és gratuït i dóna accés a totes les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

En cas de pèrdua o robatori

Cal notificar-ho. Es pot fer presencialment, al correu de la biblioteca o al telèfon 977 55 65 67 o per whatsapp al 637 365 733.

Carnet de la biblioteca virtual

Per obtenir el carnet de la biblioteca virtual cal ser usuari de la biblioteca, tenir un compte personal a “El meu ARGUS” i tenir instal·lada l’aplicació Biblio Digital al telèfon mòbil. Amb aquest carnet virtual es pot accedir a tots els serveis de la mateixa manera com es fa amb el carnet físic.

L’aplicació Biblio Digital es pot descarregar per a telèfons mòbils Android i Iphone. Un cop instal·lada, cal introduir el número del carnet de la biblioteca (és el número que hi ha sota del codi de barres) i el PIN del compte d’Argus.

Un cop dins l'app, cal accedir a l’opció “Més” i dins de “Compte” cal clicar “Carnet virtual”.

Segells de reconeixement d'administració oberta