Esteu aquí: Inici Cultura i festes Servei Municipal de Biblioteques Serveis Què oferim Servei d'ordinadors i impressions

Servei d'ordinadors i impressions

Servei d'ordinadors

La Biblioteca disposa d’ordinadors d’accés públic amb els quals es pot accedir a Internet o en què es pot fer servir el programari d’ofimàtica que hi tenen instal·lat. En cap cas està permès descarregar programari nou per part dels usuaris/àries.

Aquests equips es troben a la sala d’adults i a la sala infantil.

Abans de fer-los servir per primera vegada cal registrar-se com a usuari/ària d’aquest servei en qualsevol dels taulells, presentant el carnet de la Biblioteca o el DNI.

Els menors de 12 anys poden usar l’accés a Internet prèvia autorització escrita d’un adult responsable (pare, mare o tutor/a). Tant els infants com els adults disposen d’una sessió diària de 60 minuts de connexió a internet de manera gratuïta.

La biblioteca disposa de connexió wi-fi gratuït en les dues sales.

Impressions

A la sala d’adults i a la sala infantil hi ha una impressora a disposició de l'usuari/ària. Les impressions són en blanc i negre, limitades a 10 impressions diàries i sense possibilitat de fer-ne a color. El servei és gratuït, però és requisit indispensable portar els fulls de casa.

Segells de reconeixement d'administració oberta