Esteu aquí: Inici Cultura Cultura 3.0 L'Il·lustrador Convidat

L'Il·lustrador Convidat

Il·lustració de Sara Porras
Il·lustració de Sara Porras, una de les participants

L’abril de 2018 Tarragona Cultura va posar en marxa el projecte l’Il·lustrador Convidat i, des de llavors, cada mes destaca un professional d’aquest àmbit que viu o treballa a la ciutat.

Al TGN Blog es publica una entrevista escrita i també un vídeo de presentació de cada il·lustrador o il·lustradora. Cada un d’ells explica quina és la seva manera de treballar, els seus referents i també hi fan recomanacions de llibres il·lustrats. Al llarg del mes, d'altra banda, les xarxes socials municipals mostren algunes de les seves obres per tal de donar a conèixer, així, la qualitat i el talent de Tarragona en aquest àmbit artístic.

La iniciativa combina creadors de molt diverses tècniques i estils i alterna noms molt coneguts amb persones que en aquest moment estan enfilant la seva carrera professional en el món de la il·lustració. 

 

Autors participants:

2018

2019

2020

 

1a Trobada Virtual d'Il·lustradors Convidats: abril 2020

El dimarts 28 d'abril es va estrenar al canal de YouTube de Tarragona Cultura la primera Trobada Virtual d'Il·lustradors Convidats, coincidint amb el segon aniversari de la posada en marxa de la iniciativa homònima impulsada per l’Àrea de Cultura i el Departament de Comunicació Corporativa de l’Ajuntament de Tarragona als canals socials corporatius.

Durant prop de 35 minuts, una quinzena de professionals de la il·lustració de la ciutat van conversar sobre les particularitats del sector, la creativitat en temps de confinament, el funcionament de la recentment creada Associació d'Il·lustradors de Tarragona (AIT) i del reconeixement que ha suposat per a ells ser escollits com a il·lustradors convidats, entre d'altres qüestions. 

Recupereu la conversa en aquest enllaç

Segells de reconeixement d'administració oberta