La Farra dels Ninots

El Carnaval de Tarragona

Què
Cultura popular i festes, Música
Quan 09/02/2024 a 19:30 a
10/02/2024 a 02:00
Programació Carnaval
Localització
Venda d'entrades

entrades.tarragona.cat i a les taquilles del Teatre Tarragona en el seu horari habitual a partir del 23 de gener. Aquell dia caldrà bescanviar l’entrada pels tiquets de consumició a la mateixa plaça de la Font.

Organitzat per Colla La Bóta
Afegeix a la teva agenda...

La Colla La Bóta us convida a conèixer uns quants racons etnogastronòmics de la ciutat acompanyats del Ninot del Rei Carnestoltes i la seva Concubina, que més endavant podran gaudir de la presència física del Rei Carnestoltes i la Concubina del millor Carnaval del món. Acompanyem-los tots plegats pels carrers de la ciutat tot ballant a ritme de la xaranga tarragonina Pujats de To.

Els Ninots es planten a la plaça de la Font per fer l’escalfament de la Farra a partir de les 19.30 h i acabaran la ruta a les 23 h a la plaça de la Disbauxa per ballar al so dels hits musicals a càrrec de PD Queen Mariona que arriba a Tarragona per fer-vos moure les natgeres a ritme del Seu marixoxeig i dels PD Peting que ens faran ballar amb el seu show més irreverent. Us esperem a la FarraFest.

square_img
14/02/2024

El Carnaval 2024 s'acomiada com a veritable Festa Major d'Hivern de Tarragona

L’alt nivell de les comparses tarragonines i el bon funcionament de la plaça de la Disbauxa, entre el més destacat

Vegeu-ne més
square_img
13/02/2024

Disc 45 guanya el Concurs de Comparses del Carnaval de Tarragona 2024

Colours Fantasy rep el segon premi

Vegeu-ne més
square_img
09/02/2024

La Revetlla del Carnaval s'instal·la a la Plaça de la Disbauxa

Dilluns el certamen Tarragona Drag celebra els seus vint anys

Vegeu-ne més
square_img
07/02/2024

La botifarra d'ou tornarà a ser la protagonista del Dijous Gras als mercats de la ciutat

Es distribuiran racions al Mercat Central i al Mercat de Torreforta a partir de les 10 del matí fins a exhaurir existències

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!