Bases Premi Participació 2020

El Carnaval de Tarragona

PREMI PARTICIPACIÓ 2020

Bases

Podran optar al Premi a la Participació totes aquelles comparses inscrites al Concurs de Comparses del Carnaval de Tarragona 2020 i que en compleixin els requisits.

  • Hi podran optar les comparses que testimoniïn la seva presència a actes que no protagonitzin directament compartint una imatge d’una o més persones de la comparsa a les seves xarxes socials.
  • Les comparses, doncs, per optar al guardó, caldrà que tinguin presència oficial (amb perfil de comparsa) a les xarxes de Facebook, Twitter o Instagram, des d’on hauran de penjar les imatges amb l’etiqueta #JofaigelCarnaval i mencionar el perfil de @TGNcultura.
  • Els actes que es tindran en compte seran els actes gratuïts inclosos al programa oficial que tinguin lloc fins al dia 25 de febrer a les 23.55 h.
  • Per tal de fer la valoració final, també es tindran en compte les publicacions sobre assajos i activitats de preparació prèvia que les comparses comparteixin als seus perfils amb l’etiqueta i la menció esmentades a partir del dia 13 de febrer.
  • Cada comparsa es podrà confeccionar un element distintiu propi, els membres de la qual podran portar posat en el moment de fer-se la fotografia als actes on assisteixin. Aquesta, però, és una acció opcional.
  • La Comissió de Carnaval comptabilitzarà el nombre d’imatges i d’actes compartits i n’establirà la comparsa guanyadora.
  • La participació en aquesta convocatòria suposa l’acceptació íntegra de totes les bases, així com la submissió expressa a les decisions interpretatives que en realitzi l’organització.

 

square_img
25/02/2020

Colours Fantasy i Disc 45 guanyen el Carnaval de 2020

El veredicte s'ha fet públic avui dimarts a la plaça de la Font

Vegeu-ne més
square_img
19/02/2020

L’arribada del Carnaval omple de festa i colors els mercats de Tarragona

El Rei i la Concubina visitaran el Mercat de Torreforta divendres a la tarda

Vegeu-ne més
square_img
18/02/2020

El Ninot, la Ninota i la Bóta reinvidiquen un món més sostenible per a aquest Carnaval 2020

La presentació ha tingut lloc aquest matí

Vegeu-ne més
square_img
29/01/2020

Carnaval 2020: el Rei i la Concubina estrenen gala al Teatre Tarragona

Les 29 comparses inscrites i les 20 entitats participants ompliran la ciutat de disbauxa i diversió

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!