Vella Quaresma

El Carnaval de Tarragona

Les set cames de la Vella Quaresma es tallen enguany en una sèrie audiovisual de set capítols, en què diferents representants dels Mercats, del comerç i del Carnaval de la ciutat seran els encarregats de fer-ho.

Foto: David Oliete - Mercats de Tarragona

Per tercer any, el Mercat Central de Tarragona acull la representació de la Vella Quaresma, qui va perdent les seves set cames durant les set setmanes que separen el final de Carnaval de la Pasqua. Es tracta d’una proposta impulsada pels Mercats de Tarragona amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i que enguany modifica el seu format per adaptar-se a la situació sanitària actual.

Els capítols s’estrenaran cada diumenge a les 12 del migdia, del 21 de febrer al 4 d’abril, i es difondran a través de les xarxes socials dels Mercats de Tarragona, de l’Ajuntament de Tarragona i en aquest web. També es podran veure per TAC 12.

El projecte ha comptat amb la direcció artística de Joan Rioné i la participació dels actors i actrius de la companyia (H)istrionis Teatre Jorge Pérez de la Torre, Óscar González, Arnau Fà, Laia Font i Vanesa Ureta. 

 

CAPÍTOL 1: PRIMERA CAMA

Estrena el 21 de febrer a les 12 h

CAPÍTOL 2: SEGONA CAMA

Estrena el 28 de febrer, a les 12 h

CAPÍTOL 3: TERCERA CAMA

Estrena el 7 de març, a les 12 h

CAPÍTOL 4: QUARTA CAMA

Estrena el 14 de març, a les 12 h

CAPÍTOL 5: CINQUENA CAMA

Estrena el 21 de març, a les 12 h

CAPÍTOL 6: SISENA CAMA

Estrena el 28 de març, a les 12 h

CAPÍTOL 7: SETENA CAMA

Estrena el 4 d'abril, a les 12 h

square_img
18/02/2021

Pau Ricomà: "Aquest Carnaval diferent ens ha permès conèixer molt més la història de la festa"

L’alcalde de Tarragona ha visitat aquest dijous l’exposició “40 anys d’història. Carnaval de Tarragona” al Refugi 1, amb del president del Port, Josep M. Cruset

Vegeu-ne més
square_img
18/02/2021

Les set cames de la Vella Quaresma es tallaran en una sèrie audiovisual a partir d'aquest diumenge

El Mercat Central acull la representació dels set capítols, que s’emetran durant set diumenges per xarxes socials i TAC12

Vegeu-ne més
square_img
12/02/2021

Tarragona celebra els 40 anys del Carnaval amb l'estrena d'un documental històric

Al documental hi han participat més de 40 persones, que han estat entrevistades, i altres han ofert imatges i vídeos antics

Vegeu-ne més
square_img
11/02/2021

Aquest divendres s’estrena el documental dels 40 anys del Carnaval de Tarragona

El gran públic podrà veure l'audiovisual aquest dissabte per Tac12 i les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Carnaval de manera ràpida i senzilla!