700: el podcast de les festes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Tarragona Ràdio, en coordinació amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, impulsa una sèrie de podcasts dedicats als 700 anys de Santa Tecla.

Coincidint amb l’aniversari de l’arribada del braç de la patrona de Tarragona, l’emissora municipal ha elaborat una col·lecció de reportatges radiofònics a l’entorn de la festa major. L’arxiu sonor de l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona serveix de punt de partida dels diferents episodis, que combinen moments, entrevistes i retransmissions que s’han emès al llarg dels 35 anys de l’emissora pública de la ciutat, amb la visió actual dels protagonistes de la festa.

En el primer capítol, Els sons de la festa es fa un recorregut pel programa festiu de manera cronològica. La Tronada, la Crida, el Pregó, la Baixada de l’Àliga, l’Entrada de músics, la cercavila o l’anada a ofici són moments que recull el primer podcast. El fil conductor són les múltiples "Amparitos" que han sonat a la ràdio. 

La resta de capítols de la sèrie s’aniran emetent entre Santa Tecla 2021 i Santa Tecla 2022, al llarg de tot l’any del 700 aniversari. Els concerts de la Festa Major, la Santa Tecla esportiva o gastronòmica i els castells seran alguns dels continguts de la resta d’episodis.

Fes clic aquí i escolta els diversos capítols que es van publicant

square_img
07/11/2022

Tarragona recuperarà la capella de Santa Tecla la Vella i el seu jardí

L’Ajuntament, la Diputació, la Generalitat, la Catedral i el Museu Diocesà treballen per reobrir aquest espai patrimonial al març

Vegeu-ne més
square_img
07/10/2022

Santa Tecla retorna als carrers amb la participació més alta de la seva història en tots els seus actes

Més de 300 professionals han fet possible la major festa de Catalunya

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2022

La Catedral de Tarragona exhaureix les localitats per gaudir de l'espectacle de cloenda dels actes de Santa Tecla 700

Més de 150 músics i cantaires, sota la direcció de Xavier Pastrana, protagonitzen 'Vesperae Tarraconensis. La Catedral del so'

Vegeu-ne més
square_img
24/09/2022

Última hora sobre les afectacions als actes de Santa Tecla per la previsió de pluja d'avui dissabte

Entre les modificacions destaca l'ajornament del Correfoc, que tindrà lloc demà diumenge a partir de les 22 h

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!