Actes amb motiu del 40è aniversari agermanament de Tarragona-L’Alguer (1972-2012)

Santa Tecla Tarragona

Coincidint la celebració de les festes de Santa Tecla 2012 amb el 40è aniversari de l’agermanament de les ciutats de Tarragona i l’Alguer (1972-2012), s’han programat diversos actes per divendres i dissabte vinent.

19/09/2012

 

Divendres 21 de setembre:

  • 18 h. Ajuntament (pl. Font). Pregó de Santa Tecla, a càrrec de la cantant algueresa Franca Masu.
  • 21.30 h. Concert de Franca Masu al Teatre Metropol (entrada amb invitació, que s’ha de recollir a les taquilles del Teatre Metropol).

 

Dissabte 22 de setembre:

  • 10.30 h. Glorieta de l’Alguer (Parc del Miracle). Homenatge al Professor alguerès Pasqual Scanu i a l’historiador vallenc Pere Català i Roca, impulsors de l’agermanament entre Tarragona i l’Alguer. Hi assistiran Paolo Scanu, fill del Professor Scanu, i familiars de Pere Català i Roca. Albert Mascarell Purqueras llegirà la poesia de Pasqual Scanu “Missatge de l’Alguer a Tarragona”, inscrita al monòlit de la Glorieta de l’Alguer. Organitza: Ajuntament de Tarragona i Associació Els Amics de l’Alguer de Tarragona.

 

  • 12 h. Antic Ajuntament (carrer Major). Acte de commemoració del 40è aniversari de l’agermanament, amb la presència del síndic de l’Alguer, Stefano Lubrano. La Coral Gregal de Tarragona interpretarà tres cançons populars alguereses. Acte seguit s’inaugurarà l’exposició commemorativa del 40è aniversari de l’agermanament entre Tarragona i l’Alguer, amb un recull de fotografies de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Tarragona. L’exposició es podrà visitar fins al 30 de setembre. Organitza: Ajuntament de Tarragona i Associació Els Amics de l’Alguer de Tarragona.

 

  • 13 h. Església de Sant Llorenç del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona (plaça de la Pagesia/carrer de Sant Llorenç, 24). Concert de música popular algueresa del cantautor alguerès Àngel Maresca, lo Barber. Organitzen: Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona i Associació Els Amics de l’Alguer de Tarragona.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!