Àmplia oferta musical per a tots els públics per Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Oques Grasses i Els Catarres actuaran a la plaça de la Font el dijous 17 de setembre

16/09/2015

El dijous 17 de setembre continuaran les visites a les escoles per part de diversos elements de la festa; hi haurà una nova cita per als més petits amb l’acte Fes-te gran i dóna el teu xumet a la Víbria a les 18.30 h a la plaça de les Cols i així com la presentació d’una altra novetat literària, en aquest cas el llibre d’Els Set Pecats Capitals de Tarragona al Claustre de la Catedral també a les 18.30 h.

Però el més rellevant de demà és que el dia començarà a allargar-se amb l’oferta musical de vespre i nit més esperada de cara als més nocturns. I és que ja a la tarda, tindrem tres propostes de música tradicional com són el concert de Músiques de Moixigangues (19 h – Serveis Territorials de Cultura) a càrrec dels alumnes de l’AMPT El Tecler; la Santa Tecla Simfònica a càrrec de l’orquestra i la banda del Conservatori (19 h – Auditori de la Diputació de Tarragona) i a les 20 h, a la Catedral, el concert Tots per Santa Tecla a càrrec del Cor del Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Així mateix, també serà nit d’inicis, ja que arrencarà, d’una banda, l’espectacle You say tomato a la Sala Trono; que podrem veure els propers dies, amb Anna Moliner i Joan Negrié, i ens explicaran l’angoixa del pas del temps de la manera següent: “hem travessat el país en cotxe innumerables vegades, hem actuat a locals ruïnosos, hem mantingut llargues i pesades converses amb empresaris indesitjables; hem renunciat a amics, a aficions, hem regalat les nostres vacances, les nostres hores de son; ho hem donat literalment tot per arribar al lloc on som. Però ens estem fet grans i a poc a poc comencem a adonar-nos que la vida que havíem somiat no té res a veure amb aquesta”.

A les 19 h també serà el torn d’una altra estrena, l’obertura de l’Espai Barraques d’enguany. I és que ja en fa deu, des que l’any 2005 neix el projecte de Barraques Tarragona, integrat per una sèrie de col·lectius, majoritàriament juvenils, de la ciutat que pretenen crear un espai alternatiu per gaudir de la festa major (Santa Tecla) i autofinançar-se per desenvolupar els seus projectes construint una nova societat. Al llarg d’aquests deu anys les Barraques Tarragona han anat creixent en nombre de participants i any rere any ofereixen més activitats de diversos camps per arribar a tots els tarragonins i tarragonines, siguin grans o petits.

I a partir de les 22.30 h arribarà el més esperat de la jornada, que és el primer concert de la plaça de la Font que enguany compta amb els Catarres i Oques Grasses (seguint aquest ordre). Des de l’estiu del 2011, amb l’aparició del seu mític hit Jennifer, Els Catarres han aconseguit ser una de les bandes més escoltades del país. El seu personal pop folk a la catalana els ha portat a ser un dels grups amb més directes a l’esquena dels darrers anys. Avui vénen a Tarragona fent tàndem amb els Oques Grasses, que defineixen les seves cançons com a reggae a la cassola o música amb gas. Cançons senzilles farcides amb històries quotidianes i personals, servides en un directe molt potent.

> Actes per al dia 17 de setembre

> Tota la informació de Santa Tecla aquí

square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Aquest dimecres es posen a disposició les invitacions per l'acció castellera del dia del 23 de setembre

Les quatre colles castelleres de la ciutat oferiran un castell i un pilar, en una exhibició emmarcada en un estudi avalat per la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2021

Comunicat de l'Ajuntament de Tarragona sobre els bars de la plaça de la Font

Es permet que els establiments de la plaça puguin subministrar begudes i menjar a l'interior dels locals al públic assistent, amb invitació, a les activitats

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2021

Ricomà: “si som exigents amb els altres, hem de ser exemplars amb nosaltres mateixos”

L'alcalde de Tarragona ha expressat que “una interpretació poc solidària amb la ciutat no pot enfosquir la bona feina de tantes persones i entitats”

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!