Aquest dissabte obre les portes l'estand de les Festes

Santa Tecla Tarragona

Aquest punt d'informació i botiga estarà ubicat al darrer tram de la Rambla Nova fins al 25 de setembre

08/09/2011

A partir d’aquest dissabte 10 de setembre i fins el proper diumenge 25 de setembre, l’estand de les Festes romandrà obert a la Rambla Nova (darrer tram). A la botiga de les festes es podrà adquirir tot el material de marxandatge de Santa Tecla 2011 com la samarreta, el mocador, el barret, al bossa, la xapa, així com d’altres productes d’entitats i institucions de la ciutat vinculades amb la nostra Festa.

L’horari de l’estand serà ininterromput de 10 del matí a les 22 hores, a excepció del dissabte dia 10 que l’estand obrirà de 17 a 22 h i del dia 25, darrer dia de les Festes, que l’horari serà de 10 a 14 h.

El mateix dissabte dia 10 (dia de l’obertura), l’estand acollirà la Presentació de la careta de la Festa Major, a toc d’Amparito de Los Llorus del Negritu. Enguany la careta de les festes està dedicada a l’Àliga de la ciutat.

La presentació, organitzada pel col·lectiu Zonagralla, serà a les 17 h.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!