Aquest dissabte obre les portes l'estand de les Festes

Santa Tecla Tarragona

Aquest punt d'informació i botiga estarà ubicat al darrer tram de la Rambla Nova fins al 25 de setembre

08/09/2011

A partir d’aquest dissabte 10 de setembre i fins el proper diumenge 25 de setembre, l’estand de les Festes romandrà obert a la Rambla Nova (darrer tram). A la botiga de les festes es podrà adquirir tot el material de marxandatge de Santa Tecla 2011 com la samarreta, el mocador, el barret, al bossa, la xapa, així com d’altres productes d’entitats i institucions de la ciutat vinculades amb la nostra Festa.

L’horari de l’estand serà ininterromput de 10 del matí a les 22 hores, a excepció del dissabte dia 10 que l’estand obrirà de 17 a 22 h i del dia 25, darrer dia de les Festes, que l’horari serà de 10 a 14 h.

El mateix dissabte dia 10 (dia de l’obertura), l’estand acollirà la Presentació de la careta de la Festa Major, a toc d’Amparito de Los Llorus del Negritu. Enguany la careta de les festes està dedicada a l’Àliga de la ciutat.

La presentació, organitzada pel col·lectiu Zonagralla, serà a les 17 h.

square_img
18/07/2019

BBVA renova el seu compromís amb les Festes de Santa Tecla

El BBVA continua essent el patrocinador oficial de les festes

Vegeu-ne més
square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!