Arriba la final del concurs musical DO Tarragona

Santa Tecla Tarragona

Serà el proper 20 de setembre durant les festes de Santa Tecla i a la Capsa de Música

09/09/2013

Els sis finalistes de la 23a edició del concurs musical D.O. TGNA pujaran a l’escenari de la Capsa de Música el proper divendres 20 de setembre a partir de les 20h, per tal de contrastar, jurat i públic, el seu treball. Els grups són els següents: Chill and seduce, Uleré, Olga Pes, Dear, Nacho Nando y Miguel i Harrison Ford Fiesta.

Els grups finalistes presenten un ampli ventall d’estils musicals que van des de les noves formes de la nouvelle chanson, pop rock, folk ambiental, folk pop d’autor, flamenc fusió i al jazz i el mateix dia 20 els membres de la comissió artística, així com el vot popular, acabaran de decidir el guanyador, que es desvetllarà aquella mateixa nit.
Durant aquella mateixa nit també actuaran grups que no estan dins el concurs com són els menorquins Oliva Trencada, com a cap de cartell i el tarragoní Roger Benet i els Oximorònics, com a grup convidat.
El guanyador del 23è DO TGNA rebrà un premi de 1.500€ i un val de 300€ per adquirir equipament musical a qualsevol de les tendes del partner tecnològic del concurs, Rock&Clàssics de Catalunya, així com una actuació promocional a la Fira de Música al carrer de Vila-Seca FIM i una actuació professional remunerada al XV Festival aMt Tabacalera, tots dos al 2014. La resta de cinc finalistes, participaran a la Programació Estable DOTGNA 2014 derivada del concurs, realitzant actuacions musicals remunerades a la Capsa de Música.
La 23a edició del concurs musical DOTGNA, està convocat per la Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes de l’Ajuntament de Tarragona i gestionat per la Associació de Músics de Tarragona (aMt).

square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Aquest dimecres es posen a disposició les invitacions per l'acció castellera del dia del 23 de setembre

Les quatre colles castelleres de la ciutat oferiran un castell i un pilar, en una exhibició emmarcada en un estudi avalat per la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!