Celebrat el sorteig de l'ordre d'actuació de la diada castellera del primer diumenge de les Festes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

La Colla Jove Xiquets de Tarragona actuarà en primer lloc

03/09/2011

Aquest dissabte s’ha celebrat al Pati del Rei Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona el sorteig de col·locació i ordre d’actuació a la plaça de la Font, de les cinc colles castelleres que participaran a la Diada castellera del primer diumenge de les Festes de Santa Tecla, el proper 18 de setembre, amb els resultats que exposem a continuació.

Ordre d'actuació 

L’ordre d’actuació i entrada a la plaça serà el següent:

  1. Colla Jove Xiquets de Tarragona
  2. Castellers de Vilafranca
  3. Colla Joves Xiquets de Valls
  4. Xiquets de Tarragona
  5. Colla Vella dels Xiquets de Valls
 

Col·locació a plaça

 Edifici de l'Ajuntament 
Xiquets de Tarragona Colla Jove Xiquets de Tarragona
Colla Joves Xiquets de VallsCastellers de VilafrancaColla Vella dels Xiquts de Valls

L’acte ha comptat amb la presència del conseller Joan Sanahujes i de Roger Peiró, cap de colla des Xiquets de Tarragona; Jordi Sentis, cap de colla de la Colla Jove Xiquets de Tarragona; Manel Urbano, cap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls; Joan Barquet, cap de colla de la Colla Joves Xiquets de Valls, i David Miret, cap de colla dels Castellers de Vilafranca.

El conseller Joan Sanahujes ha manifestat que “l’Ajuntament segueix apostant un any més per la tradició castellera de les nostres Festes. Enguany hem volgut fer un pas més en la potenciació de la diada del primer diumenge de Santa Tecla i per primer cop tindrà cinc colles participants, quan fins ara n’eren quatre. A les dues millors colles locals del moment, els Xiquets de Tarragona i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, s’hi sumaran tres convidades: la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca i la Colla Joves Xiquets de Valls”. 

 

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!