Chartreuse presenta l'estoig commemoratiu de Santa Tecla 2016

Santa Tecla Tarragona

Incorpora una sèrie de posa gots amb imatges de l'antiga fàbrica de Tarragona. El barrilet està dedicat al Retaule de Santa Tecla

07/09/2016

Avui s’ha presentat l’estoig especial de Chartreuse per aquesta Santa Tecla 2016, que enguany ha volgut retre homenatge als dos tipus de Chartreuse més coneguts, com són el groc i el verd amb l’etiqueta del Nano Capità com a imatge d’enguany, i a que a més incorpora una sèrie de posa gots amb imatges de l’antiga fàbrica Chartreuse de Tarragona, d’interès especial per als col·leccionistes. A la roda de premsa, que hi ha assistit l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la representant de Chartreuse Difusion, Marianne Waffelaert; aquesta última ha destacat que un any més “es manté viu el vincle entre la ciutat de Tarragona, els tarragonins i la història i tradició del Chartreuse”. L’alcalde, per la seva banda, s’ha mostrat satisfet un any més per la perpetuació d’aquest producte i el lligam que existeix, però alhora ha demanat “el consum responsable d’alcohol durant els deu dies de festa que són a punt de començar”.
 

Així mateix també s’ha presentat el Barrilet de les Festes, que enguany ha dissenyat l’Esbart Santa Tecla, amb motiu del 25è aniversari del Retaule.

square_img
22/12/2023

Exhaurides les entrades per al concert d'Estopa

Tarragona és una de les ciutats on farà parada la gira de celebració dels 25 anys de carrera de la formació musical

Vegeu-ne més
square_img
19/12/2023

Estopa actuarà a l’Anella Mediterrània el 14 de setembre

Les entrades surten a la venda aquest dijous 21 de desembre a les 12 h

Vegeu-ne més
square_img
25/09/2023

Sandra Ramos: "Santa Tecla és un referent a nivell nacional que ens situa com a capital de la Festa Major"

La consellera de Festes ha lamentat l’accident ocorregut ahir a la nit durant la Traca i ha assegurat que “s’han acomplert totes les estrictes mesures de seguretat”

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2023

L’actor Oriol Grau pronuncia un pregó de Santa Tecla irreverent i emotiu reivindicant el paper de la cultura, la llengua i el feminisme

Grau: “En aquesta primera escola de teatre de carrer que és el ball de Dames i Vells, he après l'ofici de fer riure, que tantes satisfaccions m'ha donat a la vida”

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!