Concurs d'idees per a la imatge gràfica de Santa Tecla 2014

Santa Tecla Tarragona

Les propostes, de temàtica lliure, es podran presentar del 12 al 22 de maig

07/04/2014

La Conselleria de Festes de l’Ajuntament de Tarragona convoca un concurs d'idees per a la imatge gràfica de les Festes de Santa Tecla 2014 obert a totes les persones que hi vulguin participar i, especialment, als professionals del disseny gràfic i la publicitat.

La temàtica enguany és lliure i oberta. Haurà d’inspirar-se en qualsevol aspecte relacionat amb les festes de Santa Tecla, i es valorarà especialment que la imatge reflecteixi l’esperit participatiu i popular de la festa, les seves arrels patrimonials i l’equilibri entre tradició i modernitat que la caracteritza. Les persones interessades hauran de presentar els originals entre el 12 i el 22 de maig ambdós inclosos, i es podran lliurar a qualsevol de les oficines de l’OMAC.

El jurat es reunirà abans del 30 de maig per triar la millor proposta i tindrà en compte la qualitat artística, l’originalitat del disseny, l’expressivitat del cartell com a reclam i imatge de les festes i la idoneïtat de la imatge aplicada en els diferents suports demanats, tant en paper com en format digital.

> Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!