Demà s'obre l'estand de Festes al Teatre Tarragona

Santa Tecla Tarragona

L'estand serà el punt d'informació durant els onze dies de la festa major

10/09/2014

Demà dijous 11 de setembre a partir de les 10 h s’obriran les portes del Teatre Tarragona per acollir l’estand de les festes al vestíbul. L’estand serà també el punt d’informació durant els onze dies de festa major i es vendran els principals productes d’enguany, com són la samarreta, la bossa, el mocador i la xapa, però també el puzle, un joc de cartes del Bestiari, contes i d’altres elements de marxandatge que els tarragonins i tarragonines no es volen perdre. També, a partir de demà, s’oferirà el programa de festes. 

Coincidint amb aquesta obertura, els responsables de Chartreuse han preparat una exposició que es podrà veure al vestíbul, també fins el dia 24, sobre els “250 anys del Chartreuse Verd”.

L’horari de l’estand serà de l’11 al 24 de setembre de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. El dia 24 obrirà només en horari de matí.

square_img
18/09/2021

Continua la XVIII Marató de Donació de Sang de Santa Tecla

S'allargarà fins a les 21 h d'avui al recinte Firal del Palau de Congressos.

Vegeu-ne més
square_img
17/09/2021

La plaça de la Font es prepara per acollir el retorn del Seguici

Seguint la línia encetada al 2019, ciutadania escollida per sorteig i representants del Consell Municipal d'Infants podran seguir des d'un balcó de l'Ajuntament les Tandes de Lluïment

Vegeu-ne més
square_img
16/09/2021

El Komando Nits Q sortirà al carrer les principals nits de Santa Tecla

Els dies 20 i 22 de setembre aquest grup d'agents de salut tornarà a conscienciar el jovent dels riscos associats als consums de drogues i les conductes sexistes

Vegeu-ne més
square_img
15/09/2021

Antoni Arola il·lumina Tarragona amb una instal·lació artística que commemora els 700 anys de Santa Tecla

La Llum de Santa tecla es podrà veure per diversos indrets de la ciutat del 15 al 18 de setembre a partir de les 21 h

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!