Dissabte 17 de setembre torna la Marató de Donació de Sang

Santa Tecla Tarragona

Sota el lema "Més de 1.000... som-hi!" l’objectiu d’enguany és repetir l’èxit de l’anterior edició, quan es van superar les 1.000 donacions en un sol dia

12/09/2011

El proper dissabte dia 17 de setembre, en el marc de les Festes de Santa Tecla, se celebrarà la 7a edició de la Marató de Donació de Sang que organitzen el Banc de Sang i de Teixits de Tarragona i l’Associació de Donants de Sang del Tarragonès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

Tal com es recorda cada any amb aquesta campanya “Amb una vegada no n’hi ha prou, vine a donar sang”. La cita d’enguany busca la col·laboració de tots els ciutadans per incrementar les reserves de sang i es farà al Teatre Metropol, de forma ininterrompuda, de 10 del matí a 10 del vespre. Com a novetat, i amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i facilitar al màxim les donacions, aquest any s’ha posat en marxa un servei de reserva i cita prèvia a través d’Internet, al web www.donarsang.gencat.cat.

Segons la tinenta d’alcalde de Serveis a la Persona, Victòria Pelegrín, “aquesta iniciativa té tot el suport de l’Ajuntament, ja que entenem que a part del benefici evident que suposa per a la salut de les persones que necessiten sang, també promou valors com la solidaritat i l’altruisme, així com la responsabilitat de tots els ciutadans”. A més, ha subratllat, “valorem especialment que la marató es faci en el marc de les Festes de Santa Tecla, en un ambient festiu que facilita les donacions i que fa les nostres festes més solidàries”.

L’anterior edició, tot un èxit

El lema d’aquesta 7a Marató de Donació de Sang engresca a la donació amb un senzill “Més de 1.000... som-hi!”. I fa referència a repetir l’èxit de l’anterior edició, en la qual es van superar les 1.000 donacions de sang en un sol dia. El repte, doncs, és tornar superar aquesta gran xifra de donacions.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!