Dissabte 17 de setembre torna la Marató de Donació de Sang

Santa Tecla Tarragona

Sota el lema "Més de 1.000... som-hi!" l’objectiu d’enguany és repetir l’èxit de l’anterior edició, quan es van superar les 1.000 donacions en un sol dia

12/09/2011

El proper dissabte dia 17 de setembre, en el marc de les Festes de Santa Tecla, se celebrarà la 7a edició de la Marató de Donació de Sang que organitzen el Banc de Sang i de Teixits de Tarragona i l’Associació de Donants de Sang del Tarragonès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

Tal com es recorda cada any amb aquesta campanya “Amb una vegada no n’hi ha prou, vine a donar sang”. La cita d’enguany busca la col·laboració de tots els ciutadans per incrementar les reserves de sang i es farà al Teatre Metropol, de forma ininterrompuda, de 10 del matí a 10 del vespre. Com a novetat, i amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i facilitar al màxim les donacions, aquest any s’ha posat en marxa un servei de reserva i cita prèvia a través d’Internet, al web www.donarsang.gencat.cat.

Segons la tinenta d’alcalde de Serveis a la Persona, Victòria Pelegrín, “aquesta iniciativa té tot el suport de l’Ajuntament, ja que entenem que a part del benefici evident que suposa per a la salut de les persones que necessiten sang, també promou valors com la solidaritat i l’altruisme, així com la responsabilitat de tots els ciutadans”. A més, ha subratllat, “valorem especialment que la marató es faci en el marc de les Festes de Santa Tecla, en un ambient festiu que facilita les donacions i que fa les nostres festes més solidàries”.

L’anterior edició, tot un èxit

El lema d’aquesta 7a Marató de Donació de Sang engresca a la donació amb un senzill “Més de 1.000... som-hi!”. I fa referència a repetir l’èxit de l’anterior edició, en la qual es van superar les 1.000 donacions de sang en un sol dia. El repte, doncs, és tornar superar aquesta gran xifra de donacions.

square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!