Dissabte 17 de setembre torna la Marató de Donació de Sang

Santa Tecla Tarragona

Sota el lema "Més de 1.000... som-hi!" l’objectiu d’enguany és repetir l’èxit de l’anterior edició, quan es van superar les 1.000 donacions en un sol dia

12/09/2011

El proper dissabte dia 17 de setembre, en el marc de les Festes de Santa Tecla, se celebrarà la 7a edició de la Marató de Donació de Sang que organitzen el Banc de Sang i de Teixits de Tarragona i l’Associació de Donants de Sang del Tarragonès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

Tal com es recorda cada any amb aquesta campanya “Amb una vegada no n’hi ha prou, vine a donar sang”. La cita d’enguany busca la col·laboració de tots els ciutadans per incrementar les reserves de sang i es farà al Teatre Metropol, de forma ininterrompuda, de 10 del matí a 10 del vespre. Com a novetat, i amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i facilitar al màxim les donacions, aquest any s’ha posat en marxa un servei de reserva i cita prèvia a través d’Internet, al web www.donarsang.gencat.cat.

Segons la tinenta d’alcalde de Serveis a la Persona, Victòria Pelegrín, “aquesta iniciativa té tot el suport de l’Ajuntament, ja que entenem que a part del benefici evident que suposa per a la salut de les persones que necessiten sang, també promou valors com la solidaritat i l’altruisme, així com la responsabilitat de tots els ciutadans”. A més, ha subratllat, “valorem especialment que la marató es faci en el marc de les Festes de Santa Tecla, en un ambient festiu que facilita les donacions i que fa les nostres festes més solidàries”.

L’anterior edició, tot un èxit

El lema d’aquesta 7a Marató de Donació de Sang engresca a la donació amb un senzill “Més de 1.000... som-hi!”. I fa referència a repetir l’èxit de l’anterior edició, en la qual es van superar les 1.000 donacions de sang en un sol dia. El repte, doncs, és tornar superar aquesta gran xifra de donacions.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!