El 30 aniversari del Ball de Diables, protagonista del barrilet de les festes

Santa Tecla Tarragona

Avui s'ha presentat la sèrie limitada d'ampolles de Chartreuse per a Santa Tecla 2013

02/09/2013

Avui s’ha presentat en roda de premsa la nova edició especial i limitada d’ampolles de Chartreuse fetes expressament per a la Festa de Santa Tecla d’enguany. Al mateix temps, també s’ha mostrat el Barrilet, enguany dedicat al Ball de Diables, amb motiu del 30 aniversari de la seva recuperació.

Així doncs, 4.000 ampolles de Chartreuse groc de 43º i 1000 ampolles de Chartreuse Verd 55º lluïran el cartell de les festes d’aquest any a l’etiqueta, on també s’hi suma una imatge del Ball de Diables, axí com el segell identificatiu de “sèrie limitada Tarragona”. D’altra banda, a més, els cellers, botigues i seccions especialitzats en licors on es ven Chartreuse, regalaran un estoig cubitera.

Actes relacionats amb Chartreuse durant Santa Tecla 2013:

A banda de l’ampolla presentada per enguany, Chartreuse Difusión també col·labora amb la Festa, amb diversos actes que es detallen a continuació:

  • 14/09 -17h “La Mamadeta al carrer” del bar Kunan i Nua a la Plaça del Fòrum. Durant aquest acte es podrà aconseguir un gotet de col·lecció.
  • 15/09 - 17h Taller d elaboracio i degustació de coctels amb Chartreuse a l’Antic Ajuntament
  • 17/09 - 18h El gelat de les festes amb Chartreuse – Gelateria Farggi, Rambla Nova
  • 21/09 17h30 Café, copa de Chartreuse i puro per 1 duro. Plaça del Rei.

square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!