El concurs de vídeos #GanesdeSantaTecla ja té guanyadors

Santa Tecla Tarragona

La campanya 3.0 de les festes supera les expectatives de l’organització, amb rècord d’interaccions

21/09/2015

Aquest matí, a les xarxes socials de Tarragona Cultura i Santa Tecla, ja s’han anunciat els 3 vídeos guanyadors del concurs #GanesdeSantaTecla, que són:

  • Marta Pons (1r premi)
  • Ambraçats de Tarragona (2n premi)
  • Jordi Vidal (3r premi)

Els premis del concurs es lliuraran avui mateix a la tarda en finalitzar l’acte del Cafè, copa i puro a la plaça del Rei i consisteixen en els obsequis següents:

 

  • 1r premi: un abonament doble per a la propera temporada dels Teatres de Tarragona, un passi doble per a tot un any als recintes històrics municipals i a la Catedral i un lot de marxandatge festiu.
  • 2n premi: un passi doble per un any a una de les piscines i gimnasos municipals i un lot de marxandatge festiu.
  • 3r premi: dues entrades per a la reposició de Mar i cel de Dagoll Dagom a Barcelona.

 

D’entre els vídeos presentats a concurs, el jurat, format per Héctor de la Salud (actor i director), Andrea Torres i Jeremy Alonso (responsables d’Explay.es), Sara Sans (presidenta del Col·legi de Periodistes), Oriol Montesó (actor), Helle Kettner (periodista), Juanjo Fuster (dissenyador i instagramer) i Cinta Olivan (tècnica de comunicació), va escollir 10 vídeos finalistes. La preselecció es va publicar al blog de Tarragona Cultura i allà, entre el 18 i el 20 de setembre, es van fer les votacions populars que n’han determinat els 3 guanyadors. El blog ha rebut un total de 478 vots, que s’han repartit de la manera següent: 169 vots per al primer premi, 118 per al segon i 70 per al tercer. A més, el recull de vídeos preseleccionats ha rebut 4.627 vistes.

D’altra banda, les xifres d’interacció de la campanya #GanesdeSantaTecla han superat totes les expectatives de l’organització. Si bé un concurs de vídeos sempre comporta menys participació que un concurs de fotografia per la dificultat que suposa la seva manufactura, s’han rebut un total de 53 vídeos. L’Ajuntament i el jurat, més que la quantitat global, han destacat, sobretot, l’elevat l’enginy, l’originalitat i l’humor que els seus autors hi han posat.

A més, els espots promocionals, produïts per El Joc Produccions i dirigits per Héctor de la Salud, han rebut 89.211 visualitzacions i 719 “m’agrada” a les xarxes socials de Tarragona Cultura i, gràcies a la campanya, el blog de Tarragona Cultura ha rebut un 295 % més de visites, amb un total de 8.700 pàgines vistes.

Recordem que avui a la tarda, a les 16.30 h, tindrà lloc a la plaça del Rei la nova activitat participativa Vine a estendre la teva samarreta, que convida la gent a portar-hi la samarreta festiva que s’hagin confeccionat aquest 2015 per a les festes. D’entre les samarretes presentades, a partir de les 17.30 h, es farà una votació popular per escollir-ne les tres millors i els guanyadors s’enduran 3 lots de marxandatge. Els 50 votants primers, a més, rebran un exemplar de Santa Tecla, 5 visions de regal. L’acte serà presentat pel periodista Quim Pons.

Podeu veure els vídeos guanyadors aquí:

square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!