El concurs "Mirades de Tarragona" recorda les seves 10 edicions amb una exposició fotogràfica

Santa Tecla Tarragona

Durant l’acte d’inauguració es lliuraran els premis de la darrera convocatòria

21/10/2013

El Concurs Mirades de Tarragona. Un recorregut visual per la cultura ha arribat, amb aquesta darrera convocatòria dedicada a Santa Tecla 2013, a la 10a edició, i és per aquest motiu que des de la Conselleria de Cultura, el Patronat de Turisme i InstagramersTGN, s’ha organitzat una exposició que reunirà les 31 imatges premiades del concurs fotogràfic en totes les seves edicions. Aquesta mostra fotogràfica es podrà veure a l’Espai Turisme i s’inaugurarà el proper dimarts 5 de novembre a les 20h. Durant l’acte d’inauguració es lliuraran els tres primers premis de la darrera edició, que han recaigut en Paula Arbeloa (1r premi, Diables), Alba Albert (2n premi, sense títol) i Miquel Tost (3r premi, Fins l’any que ve, Santa Tecla).

L’exposició mostra les 31 imatges que el jurat del concurs, format per professionals de la fotografia i de la comunicació, ha seleccionat al llarg d’aquestes 10 edicions, les quals coincideixen amb moments festius i culturals importants de l’any: Setmana Santa, Sant Jordi, Tarraco Viva, Sant Joan, Santa Tecla, Concurs de Castells i el Festival de Fotografia SCAN Tarragona, entre d’altres. Aquesta iniciativa, engegada l’any 2012 amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana, ha rebut un total de 7.391 imatges que constitueixen un document de primer ordre del dinamisme de la nostra activitat.
Les imatges exposades a la mostra són de: Joan Hernández, Josep M. Mallafré, Edu Pazos, Marc Forcadell, Eulàlia Virgili, Marc Espinosa, Carles Llop, Rosa Casas, Francesc Pérez, Laia Marín, Dani Seró, Xavier Mejuto, Lucía Castro, Marina Barea, Paula Arbeloa, Miquel Tost, Andrea Fontbona, Octavi Lobo, Montse Ferré, Cristina Clupés, Cinta Bosch, Albert Villena, Regina Barbas i Alba Albert.
Al llarg de les deu edicions del concurs, han format part del jurat: Jordi Abelló, Cecília Bofarull, Gerard Boyer, Pep Escoda, Manel Granell, Carles Llop, Xavier Ribera, Montse Riera, Ivan Rodon i Jordi Suriñach.

square_img
18/09/2021

Continua la XVIII Marató de Donació de Sang de Santa Tecla

S'allargarà fins a les 21 h d'avui al recinte Firal del Palau de Congressos.

Vegeu-ne més
square_img
17/09/2021

La plaça de la Font es prepara per acollir el retorn del Seguici

Seguint la línia encetada al 2019, ciutadania escollida per sorteig i representants del Consell Municipal d'Infants podran seguir des d'un balcó de l'Ajuntament les Tandes de Lluïment

Vegeu-ne més
square_img
16/09/2021

El Komando Nits Q sortirà al carrer les principals nits de Santa Tecla

Els dies 20 i 22 de setembre aquest grup d'agents de salut tornarà a conscienciar el jovent dels riscos associats als consums de drogues i les conductes sexistes

Vegeu-ne més
square_img
15/09/2021

Antoni Arola il·lumina Tarragona amb una instal·lació artística que commemora els 700 anys de Santa Tecla

La Llum de Santa tecla es podrà veure per diversos indrets de la ciutat del 15 al 18 de setembre a partir de les 21 h

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!