El concurs "Mirades de Tarragona" recorda les seves 10 edicions amb una exposició fotogràfica

Santa Tecla Tarragona

Durant l’acte d’inauguració es lliuraran els premis de la darrera convocatòria

21/10/2013

El Concurs Mirades de Tarragona. Un recorregut visual per la cultura ha arribat, amb aquesta darrera convocatòria dedicada a Santa Tecla 2013, a la 10a edició, i és per aquest motiu que des de la Conselleria de Cultura, el Patronat de Turisme i InstagramersTGN, s’ha organitzat una exposició que reunirà les 31 imatges premiades del concurs fotogràfic en totes les seves edicions. Aquesta mostra fotogràfica es podrà veure a l’Espai Turisme i s’inaugurarà el proper dimarts 5 de novembre a les 20h. Durant l’acte d’inauguració es lliuraran els tres primers premis de la darrera edició, que han recaigut en Paula Arbeloa (1r premi, Diables), Alba Albert (2n premi, sense títol) i Miquel Tost (3r premi, Fins l’any que ve, Santa Tecla).

L’exposició mostra les 31 imatges que el jurat del concurs, format per professionals de la fotografia i de la comunicació, ha seleccionat al llarg d’aquestes 10 edicions, les quals coincideixen amb moments festius i culturals importants de l’any: Setmana Santa, Sant Jordi, Tarraco Viva, Sant Joan, Santa Tecla, Concurs de Castells i el Festival de Fotografia SCAN Tarragona, entre d’altres. Aquesta iniciativa, engegada l’any 2012 amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana, ha rebut un total de 7.391 imatges que constitueixen un document de primer ordre del dinamisme de la nostra activitat.
Les imatges exposades a la mostra són de: Joan Hernández, Josep M. Mallafré, Edu Pazos, Marc Forcadell, Eulàlia Virgili, Marc Espinosa, Carles Llop, Rosa Casas, Francesc Pérez, Laia Marín, Dani Seró, Xavier Mejuto, Lucía Castro, Marina Barea, Paula Arbeloa, Miquel Tost, Andrea Fontbona, Octavi Lobo, Montse Ferré, Cristina Clupés, Cinta Bosch, Albert Villena, Regina Barbas i Alba Albert.
Al llarg de les deu edicions del concurs, han format part del jurat: Jordi Abelló, Cecília Bofarull, Gerard Boyer, Pep Escoda, Manel Granell, Carles Llop, Xavier Ribera, Montse Riera, Ivan Rodon i Jordi Suriñach.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!