El curtmetratge "Veritas" (la verdad) s'estrena per Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Una part del film ha estat rodat a Tarragona, a la benzinera de Jaume I i a l'antiga Tabacalera.

14/09/2012

 

Aquest matí s’ha presentat el curtmetratge Veritas (La Verdad) del director i guionista, Jesús Llungueras, impulsat des de la seva productora Juandesafinado i rodada a Catalunya i Aragó durant el mes de juny de 2012. Es tracta d’un thriller de 25 minuts interpretat per Patrícia Bargalló, Carles Bigorra, Ivana Miño, Gerard Domènech, Fermí Reixach i Pierre Livet. El rodatge ha comptat amb el suport de Tarragona 2012, Capital de la Cultura Catalana i de la Tarragona Film Office que va facilitar les localitzacions de la ciutat. Al film hi apareixen la benzinera Jaume I i l’antiga Tabacalera.
El tinent d’alcalde d’Activació Econòmica, Javier Villamayor, ha destacat la importància de Tarragona com a plató de cinema i ha explicat “la nostra ciutat és una nouvinguda en el sector, però gràcies a la feina que es fa des de la Tarragona Film Office, la indústria cinematogràfica està descobrint totes les possibilitat que ofereix Tarragona”. Durant aquest any, Tarragona ha acollit al voltant de 20 produccions audiovisuals i l’Ajuntament ha donat el seu suport a moltes d’elles a través de la Tarragona Film Office, algunes d’aquestes produccions han estat el llargmetratge Ghost Track; Crossing Limits, de la tarragonina Andrea Eidenhammer, El Fill de Caín de Jesús Monllaó, i el concert a favor de la pel·lícula Sonata per a Violoncel, d’Anna Bofarull, sobre la fibromiàlgia.

El curtmetratge Veritas (La Verdad) s’estrenarà el proper dilluns 17 de setembre a les 9 del vespre a l’Auditori August del Palau de Congressos. El film no és apte per a menors de 14 anys i l’entrada és gratuïta.

Pàgina web oficial: www.veritasfilm.es

square_img
18/09/2021

Continua la XVIII Marató de Donació de Sang de Santa Tecla

S'allargarà fins a les 21 h d'avui al recinte Firal del Palau de Congressos.

Vegeu-ne més
square_img
17/09/2021

La plaça de la Font es prepara per acollir el retorn del Seguici

Seguint la línia encetada al 2019, ciutadania escollida per sorteig i representants del Consell Municipal d'Infants podran seguir des d'un balcó de l'Ajuntament les Tandes de Lluïment

Vegeu-ne més
square_img
16/09/2021

El Komando Nits Q sortirà al carrer les principals nits de Santa Tecla

Els dies 20 i 22 de setembre aquest grup d'agents de salut tornarà a conscienciar el jovent dels riscos associats als consums de drogues i les conductes sexistes

Vegeu-ne més
square_img
15/09/2021

Antoni Arola il·lumina Tarragona amb una instal·lació artística que commemora els 700 anys de Santa Tecla

La Llum de Santa tecla es podrà veure per diversos indrets de la ciutat del 15 al 18 de setembre a partir de les 21 h

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!