El pas a nivell de la plaça dels Carros s'obrirà durant 4 hores i mitja el dia 23

Santa Tecla Tarragona

Les instal·lacions del pas de vianants s'obriran parcialment per facilitar l'accés a peu del públic a la platja del Miracle, amb motiu del castell de focs de Santa Tecla.

21/09/2012


Segons l’acord adoptat per la Subdelegació del Govern en Tarragona, l’Ajuntament i Adif, les instal·lacions del pas de vianants del pas a nivell de la plaça dels Carros, obriran parcial i temporalment durant la jornada del 23 de setembre, per facilitar l’accés al públic a la platja del Miracle, on se celebrarà el castell de focs amb motiu de les festes de Santa Tecla.


El pas inferior de vianants i els seus accessos mitjançant escales fixes, estaran oberts durant quatre hores i mitja, de les 20:00 h del diumenge fins a les 00:30 hores del dilluns. D’aquesta forma, es garanteix la seguretat dels ciutadans de Tarragona que vulguin anar a la zona de la platja del Miracle per veure el castell de focs.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!