El pas a nivell de la plaça dels Carros s'obrirà durant 4 hores i mitja el dia 23

Santa Tecla Tarragona

Les instal·lacions del pas de vianants s'obriran parcialment per facilitar l'accés a peu del públic a la platja del Miracle, amb motiu del castell de focs de Santa Tecla.

21/09/2012


Segons l’acord adoptat per la Subdelegació del Govern en Tarragona, l’Ajuntament i Adif, les instal·lacions del pas de vianants del pas a nivell de la plaça dels Carros, obriran parcial i temporalment durant la jornada del 23 de setembre, per facilitar l’accés al públic a la platja del Miracle, on se celebrarà el castell de focs amb motiu de les festes de Santa Tecla.


El pas inferior de vianants i els seus accessos mitjançant escales fixes, estaran oberts durant quatre hores i mitja, de les 20:00 h del diumenge fins a les 00:30 hores del dilluns. D’aquesta forma, es garanteix la seguretat dels ciutadans de Tarragona que vulguin anar a la zona de la platja del Miracle per veure el castell de focs.

square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!