El Seguici continua visitant les escoles i segueixen els actes més familiars

Santa Tecla Tarragona

Avui es presenten les noves màscares dels Set Pecats Capitals i el curtmetratge 'Veritas', entre altres actes destacats.

17/09/2012


Avui dilluns 17 de setembre, continuaran els actes de la Festa Major, especialment els dedicats als més petits, com Santa Tecla a les Escoles i també les diferents sessions de la Carpa Familiar de la Plaça Verdaguer, així com l’acte “Fes-te gran i dóna el teu xumet a la Víbria”, que serà a les 19.30 h a la plaça de les Cols.

D’altra banda, es podrà assisitr a les visites guiades a la Catedral, un cop inaugurada la seva restauració, així com d’altres visites a la ciutat.

A les 20 h a la sala d’actes de l’Ajuntament es presentaran les noves màscares del Ball dels Set Pecats Capitals i a les 21 h a l’Auditori del Palau de Congressos es presentarà el nou curtmetratge Veritas; del director i guionista, Jesús Llungueras; film que ha tingut el suport i col·laboració de la Tarragona Film Office.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!