Els gegants moros petits i Bongo Botrako, els propers protagonistes

Santa Tecla Tarragona

La Festa gastronòmica Santa Teca 2013 i el gelat de les festes, també omplen la programació d’aquest dimarts

16/09/2013

Un dels actes més esperats d’enguany és la presentació de demà, dimarts 17 de setembre, que es farà a les 18.30h al Col·legi Lestonnac-l’Ensenyança amb la presentació dels Gegants Moros Petits, fets amb la coordinació de l’AMPA del centre: un element nou més per al Seguici Petit, que a s’ha fet amb la il·lusió i la complicitat d’una escola i els seus alumnes. Així mateix, al cap d’una estona, a les 19h, a la Plaça de les Cols, els nens i nenes que ja s’han fet grans, podran donar el seu xumet a la Víbria, que ballarà per a tots i totes els assistents.

Però també hi ha uns altres protagonistes destacats, com són els Bongo Botrako, un grup musical tarragoní que de ben segur triomfarà a la Plaça de la Font a partir de les 22.30h amb el seu gran èxit Todos los días sale el sol. Actuaran acompanyats del grup Zulu 9.30, una banda amb més de dotze anys de trajectòria i que ja va pel seu cinquè treball.

Així mateix, i per als més llaminers, demà també destaquen els actes gastronòmics, amb la Festa Santa Teca 2013 a la Plaça del Rei, que oferirà, durant tot el dia, una àmplia exposició de tot tipus de productes fets aprop i amb la filosofia Slow Food K0 que es podran degustar i comprar; i així mateix a les 18h a la Geladeria Farggi, tindrem la presentació del gelat de les festes, degustació del gelat popular fins a exhaurir les existències.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!