Engega "Santa Tecla als Hospitals"

Santa Tecla Tarragona

Es realitzarà als hospitals Joan XXIII i la Xarxa Social Santa Tecla de Tarragona.

17/09/2014

Les festes de Santa Tecla 2014 han engegat un nou projecte que pretén fer arribar l’esperit festiu a tothom. Seguint la línia de Santa Tecla a les Escoles, que ja fa més de deu anys que apropa els elements festiu als centres educatius de la ciutat, avui els Nanos Nous Pescadors han visitat els nens i nenes ingressats a la planta de pediatria de l’Hospital Joan XXIII, així com d’urgències i després també han anat a l’Hospital Sociosanitari Francolí (GiPSS).

En la visita, que també els han acompanyat la directora de l’Hospital, Dolça Cortasa i el tinent d’alcalde dels Serveis a la Persona, Javier Villamayor, tots dos han destacat “la importància de fer una estona més amable que aquells infants que no poden viure la festa al carrer” i així s’ha plasmat en la visita a les seves habitacions i de “la bona entesa entre els tres centres sanitaris de la ciutat per dur a terme aquest tipus de tasques de caire més social”.

Demà dijous 18 de setembre a 11 h, els Nanos també visitaran el CAP Llevant, de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla.

square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!