Engega "Santa Tecla als Hospitals"

Santa Tecla Tarragona

Es realitzarà als hospitals Joan XXIII i la Xarxa Social Santa Tecla de Tarragona.

17/09/2014

Les festes de Santa Tecla 2014 han engegat un nou projecte que pretén fer arribar l’esperit festiu a tothom. Seguint la línia de Santa Tecla a les Escoles, que ja fa més de deu anys que apropa els elements festiu als centres educatius de la ciutat, avui els Nanos Nous Pescadors han visitat els nens i nenes ingressats a la planta de pediatria de l’Hospital Joan XXIII, així com d’urgències i després també han anat a l’Hospital Sociosanitari Francolí (GiPSS).

En la visita, que també els han acompanyat la directora de l’Hospital, Dolça Cortasa i el tinent d’alcalde dels Serveis a la Persona, Javier Villamayor, tots dos han destacat “la importància de fer una estona més amable que aquells infants que no poden viure la festa al carrer” i així s’ha plasmat en la visita a les seves habitacions i de “la bona entesa entre els tres centres sanitaris de la ciutat per dur a terme aquest tipus de tasques de caire més social”.

Demà dijous 18 de setembre a 11 h, els Nanos també visitaran el CAP Llevant, de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!