Es presenta el barret de les festes de Santa Tecla 2012

Santa Tecla Tarragona

Enguany ja es la quinzena edició en què l’Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona reparteix el barret de les festes, i arriba a les 90.000 unitats repartides en tots aquest anys.

04/09/2012


L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i el regidor de Relacions Ciutadanes i Universitats, Francisco Zapater, han presentat aquest matí el barret de les festes de Santa Tecla 2012, acompanyats per l’Associació de Venedors del Mercat Central.
El barret té un cost de 3 euros, preu que es pot rebaixar amb vals de descompte en compres al Mercat Central. Enguany se n’han fet  4.000 barrets.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!