Èxit de participació a les xarxes socials els dies previs a les Festes

Santa Tecla Tarragona

Ja està disponible una versió del programa d'actes especial per a mòbils d'última generació

14/09/2011

Després del primer tast durant les festes de l’any passat i Sant Magí d’enguany, Santa Tecla 2011 s’ha capbussat de ple dins el món del 2.0 i, a dos dies de l’inici oficial de la Festa Major, les pàgines de Facebook i Twitter que l’Ajuntament ha posat en marxa per connectar amb les festes en línia estan rebent una gran resposta per part dels internautes. A dia d’avui, Santa Tecla ja compta amb 1.200 seguidors de Facebook i més de 600 a Twitter.

Es tracta de les pàgines http://facebook.com/santateclatarragona de Facebook i el compte @SantateclaTGN de Twitter, dues eines que permeten publicar una gran quantitat d’informació i trobar-hi tots els detalls, des de notícies, avanços de programació, imatges dels moments més destacats o canvis d’última hora com, per exemple, les ubicacions dels espectacles en cas de pluja. Ambdues plataformes permeten als seguidors compartir les seves recomanacions, opinions i fotografies. Un exemple de participació és l’etiqueta #essantatecla que ja ha animat durant aquests dies previs a molta gent a definir les festes a la seva manera, a partir d’experiències pròpies i que es troben penjades a la pàgina web per tal d’explicar al món què és Santa Tecla.

Una altra de les principals novetats de les festes d’enguany és la posada en funcionament d’una aplicació per a mòbils d’última generació que permet descarregar el programa de festes i que ja està operatiu per a tots aquells que ho desitgin. De moment l'aplicació funciona per als mòbils que utilitzen el sistema operatiu Android i en breu també ho estarà pels que funcionen amb iOS (Iphone).

Les eines d’informació digital es completen amb la pàgina web de les festes de Santa Tecla, que aquest any ha incorporat nova informació sobre la història de la Festa Major. Actualment, ja es poden consultar molts programes de les festes compresos entre el 1878 i el 1949. A partir d’ara començarà el procés d’escaneig i publicació dels programes a partir de l’any 1950.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!