Èxit de participació a les xarxes socials els dies previs a les Festes

Santa Tecla Tarragona

Ja està disponible una versió del programa d'actes especial per a mòbils d'última generació

14/09/2011

Després del primer tast durant les festes de l’any passat i Sant Magí d’enguany, Santa Tecla 2011 s’ha capbussat de ple dins el món del 2.0 i, a dos dies de l’inici oficial de la Festa Major, les pàgines de Facebook i Twitter que l’Ajuntament ha posat en marxa per connectar amb les festes en línia estan rebent una gran resposta per part dels internautes. A dia d’avui, Santa Tecla ja compta amb 1.200 seguidors de Facebook i més de 600 a Twitter.

Es tracta de les pàgines http://facebook.com/santateclatarragona de Facebook i el compte @SantateclaTGN de Twitter, dues eines que permeten publicar una gran quantitat d’informació i trobar-hi tots els detalls, des de notícies, avanços de programació, imatges dels moments més destacats o canvis d’última hora com, per exemple, les ubicacions dels espectacles en cas de pluja. Ambdues plataformes permeten als seguidors compartir les seves recomanacions, opinions i fotografies. Un exemple de participació és l’etiqueta #essantatecla que ja ha animat durant aquests dies previs a molta gent a definir les festes a la seva manera, a partir d’experiències pròpies i que es troben penjades a la pàgina web per tal d’explicar al món què és Santa Tecla.

Una altra de les principals novetats de les festes d’enguany és la posada en funcionament d’una aplicació per a mòbils d’última generació que permet descarregar el programa de festes i que ja està operatiu per a tots aquells que ho desitgin. De moment l'aplicació funciona per als mòbils que utilitzen el sistema operatiu Android i en breu també ho estarà pels que funcionen amb iOS (Iphone).

Les eines d’informació digital es completen amb la pàgina web de les festes de Santa Tecla, que aquest any ha incorporat nova informació sobre la història de la Festa Major. Actualment, ja es poden consultar molts programes de les festes compresos entre el 1878 i el 1949. A partir d’ara començarà el procés d’escaneig i publicació dels programes a partir de l’any 1950.

square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Aquest dimecres es posen a disposició les invitacions per l'acció castellera del dia del 23 de setembre

Les quatre colles castelleres de la ciutat oferiran un castell i un pilar, en una exhibició emmarcada en un estudi avalat per la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2021

Comunicat de l'Ajuntament de Tarragona sobre els bars de la plaça de la Font

Es permet que els establiments de la plaça puguin subministrar begudes i menjar a l'interior dels locals al públic assistent, amb invitació, a les activitats

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2021

Ricomà: “si som exigents amb els altres, hem de ser exemplars amb nosaltres mateixos”

L'alcalde de Tarragona ha expressat que “una interpretació poc solidària amb la ciutat no pot enfosquir la bona feina de tantes persones i entitats”

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!