Franca Masu pronunciarà el pregó de les Festes

Santa Tecla Tarragona

Aquesta tarda, divendres 21 de setembre, a les 18 h la cantant algueresa Franca Masu pronunciarà el Pregó de Santa Tecla 2012 en un acte obert al Saló de Plenaris de l’Ajuntament.

21/09/2012

Breu ressenya de la Pregonera

Franca Masu, cantant algueresa nascuda el 23 de maig de 1962. Filla d’un reconegut pintor sard, Manlio Masu, i d’una professora de literatura, Franca Masu és l’exponent més internacional de la llengua i la cultura ancestrals catalanes vigents a l’Alguer.

De formació autodidacta, el seu debut va ser com a cantant d’estàndards de jazz amb una banda estable des del 1990 fins al 1996. Va ser al 1998, en un concert de Maria del Mar Bonet a la seva ciutat quan va descobrir la sonoritat del català i va decidir aprendre català i cantar en el seu dialecte alguerès.

El 2000 va publicar el seu primer disc, El meu viatge, que va presentar al Mercat de Música Viva de Vic en el seu primer concert en català fora de l’Alguer. Des de llavors, ha publicat 4 treballs més que ha presentat per tot el territori català. A més dels seus orígens en el jazz i de la seva eminent mediterraneïtat sonora, entre les seves preferències musicals, mostra especial predilecció pel fado, a més d’aproximacions al tango argentí.

square_img
20/09/2021

Comunicat de l'Ajuntament de Tarragona sobre els bars de la plaça de la Font

Es permet que els establiments de la plaça puguin subministrar begudes i menjar a l'interior dels locals al públic assistent, amb invitació, a les activitats

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2021

Ricomà: “si som exigents amb els altres, hem de ser exemplars amb nosaltres mateixos”

L'alcalde de Tarragona ha expressat que “una interpretació poc solidària amb la ciutat no pot enfosquir la bona feina de tantes persones i entitats”

Vegeu-ne més
square_img
19/09/2021

Èxit de la primera jornada de pàdel surf "Onades Inclusives" aquest dissabte

Set entitats tarragonines del món de la diversitat funcional van col·laborar amb la iniciativa de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
19/09/2021

Torna la Peonada Popular de Santa Tecla amb un total de 500 participants

La tradicional cursa ha tornat a la festa major de Tarragona, encara amb algunes restriccions, després que l'any 2020 s'hagués de suspendre per la pandèmia

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!