Francesc Xavier Grau serà el pregoner de la festa major de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

L'ex rector de la URV farà el pregó del dia 21 de setembre.

26/08/2014

El doctor en Ciències Químiques i rector de la Universitat Rovira i Virgili de 2006 a 2014, Francesc Xavier Grau, serà enguany el pregoner de la Festa Major de Santa Tecla 2014 que se celebrarà al saló de plens el diumenge 21 de setembre a les 18h.
Nascut a Lleida el 1958, és doctor en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona i catedràtic d’universitat de Mecànica de Fluids. És autor o coautor de més de vuitanta publicacions en llibres i revistes científiques, i ha sigut l’investigador principal de divuit projectes i ajuts a la recerca. Com a professor, ha participat en la configuració del model educatiu de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ), que ha rebut diversos premis de qualitat i distincions en l’àmbit universitari.
L’acte s’iniciarà amb el veredicte i el lliurament del Premi El Balcó, convocat per Òmnium Cultural Tarragonès. En aquest acte, la llengua dels signes acostarà la festa a la comunitat sorda. També es repartiran llacets verds en solidaritat amb el Dia Mundial de l’Alzheimer.

Accés al currículum de Francesc Xavier Grau

square_img
20/09/2021

Comunicat de l'Ajuntament de Tarragona sobre els bars de la plaça de la Font

Es permet que els establiments de la plaça puguin subministrar begudes i menjar a l'interior dels locals al públic assistent, amb invitació, a les activitats

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2021

Ricomà: “si som exigents amb els altres, hem de ser exemplars amb nosaltres mateixos”

L'alcalde de Tarragona ha expressat que “una interpretació poc solidària amb la ciutat no pot enfosquir la bona feina de tantes persones i entitats”

Vegeu-ne més
square_img
19/09/2021

Èxit de la primera jornada de pàdel surf "Onades Inclusives" aquest dissabte

Set entitats tarragonines del món de la diversitat funcional van col·laborar amb la iniciativa de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
19/09/2021

Torna la Peonada Popular de Santa Tecla amb un total de 500 participants

La tradicional cursa ha tornat a la festa major de Tarragona, encara amb algunes restriccions, després que l'any 2020 s'hagués de suspendre per la pandèmia

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!