Francesc Xavier Grau serà el pregoner de la festa major de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

L'ex rector de la URV farà el pregó del dia 21 de setembre.

26/08/2014

El doctor en Ciències Químiques i rector de la Universitat Rovira i Virgili de 2006 a 2014, Francesc Xavier Grau, serà enguany el pregoner de la Festa Major de Santa Tecla 2014 que se celebrarà al saló de plens el diumenge 21 de setembre a les 18h.
Nascut a Lleida el 1958, és doctor en Ciències Químiques per la Universitat de Barcelona i catedràtic d’universitat de Mecànica de Fluids. És autor o coautor de més de vuitanta publicacions en llibres i revistes científiques, i ha sigut l’investigador principal de divuit projectes i ajuts a la recerca. Com a professor, ha participat en la configuració del model educatiu de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química (ETSEQ), que ha rebut diversos premis de qualitat i distincions en l’àmbit universitari.
L’acte s’iniciarà amb el veredicte i el lliurament del Premi El Balcó, convocat per Òmnium Cultural Tarragonès. En aquest acte, la llengua dels signes acostarà la festa a la comunitat sorda. També es repartiran llacets verds en solidaritat amb el Dia Mundial de l’Alzheimer.

Accés al currículum de Francesc Xavier Grau

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!