La Casa de la Festa obrirà tots els caps de setmana i oferirà noves activitats

Santa Tecla Tarragona

La Casa de la Festa torna a obrir les seves portes al públic i reprèn la seva activitat gràcies a la suma d’esforços entre l’Ajuntament de Tarragona, Repsol i la iniciativa de dues entitats culturals privades tarragonines: Imaginautes Serveis Culturals i Ditada. Des d’aquest Divendres Sant, la Casa de la Festa obrirà tots els divendres, dissabtes i diumenges de 2013.

28/03/2013

La Casa de la Festa torna a obrir les seves portes al públic i reprèn la seva activitat gràcies a la suma d’esforços entre l’Ajuntament de Tarragona, Repsol i la iniciativa de dues entitats culturals privades tarragonines: Imaginautes Serveis Culturals i Ditada.

Així, des d’aquest divendres 29 de març i fins al 31 de desembre, la Casa de la Festa ofereix un nou horari d’obertura, visites guiades, tallers per a escolars i altres activitats.
La tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Carme Crespo, ha agraït a Repsol “la confiança que posa un cop més en la nostra cultura i molt especialment en les nostres festes i tradicions més populars”. De la mateixa manera, Crespo ha agraït també molt especialment les iniciatives i la tasca que exerceixen les entitats Imaginautes Serveis Culturals, Ditada i l’Escola Municipal de Música i l'Aula de Música Tradicional i Popular "El Tecler" de la Generalitat de Catalunya. “Elles són les veritables responsables que avui puguem parlar d’aquesta nova temporada de la Casa de la Festa”, ha dit Crespo. Aquestes entitats són les que, sota la coordinació de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, han programat els nous horaris de visita, les visites guiades, els tallers per a les escoles i les classes de música.

square_img
02/07/2020

L'actriu tarragonina Agnès Busquets serà la pregonera de les festes de Santa Tecla 2020

L'acte tornarà a tenir lloc al balcó del Palau Municipal, tot i que adaptat a les mesures de seguretat a causa de la COVID-19

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!