La Casa de la Festa obrirà tots els caps de setmana i oferirà noves activitats

Santa Tecla Tarragona

La Casa de la Festa torna a obrir les seves portes al públic i reprèn la seva activitat gràcies a la suma d’esforços entre l’Ajuntament de Tarragona, Repsol i la iniciativa de dues entitats culturals privades tarragonines: Imaginautes Serveis Culturals i Ditada. Des d’aquest Divendres Sant, la Casa de la Festa obrirà tots els divendres, dissabtes i diumenges de 2013.

28/03/2013

La Casa de la Festa torna a obrir les seves portes al públic i reprèn la seva activitat gràcies a la suma d’esforços entre l’Ajuntament de Tarragona, Repsol i la iniciativa de dues entitats culturals privades tarragonines: Imaginautes Serveis Culturals i Ditada.

Així, des d’aquest divendres 29 de març i fins al 31 de desembre, la Casa de la Festa ofereix un nou horari d’obertura, visites guiades, tallers per a escolars i altres activitats.
La tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Carme Crespo, ha agraït a Repsol “la confiança que posa un cop més en la nostra cultura i molt especialment en les nostres festes i tradicions més populars”. De la mateixa manera, Crespo ha agraït també molt especialment les iniciatives i la tasca que exerceixen les entitats Imaginautes Serveis Culturals, Ditada i l’Escola Municipal de Música i l'Aula de Música Tradicional i Popular "El Tecler" de la Generalitat de Catalunya. “Elles són les veritables responsables que avui puguem parlar d’aquesta nova temporada de la Casa de la Festa”, ha dit Crespo. Aquestes entitats són les que, sota la coordinació de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, han programat els nous horaris de visita, les visites guiades, els tallers per a les escoles i les classes de música.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!