La Casa de la Festa obrirà tots els caps de setmana i oferirà noves activitats

Santa Tecla Tarragona

La Casa de la Festa torna a obrir les seves portes al públic i reprèn la seva activitat gràcies a la suma d’esforços entre l’Ajuntament de Tarragona, Repsol i la iniciativa de dues entitats culturals privades tarragonines: Imaginautes Serveis Culturals i Ditada. Des d’aquest Divendres Sant, la Casa de la Festa obrirà tots els divendres, dissabtes i diumenges de 2013.

28/03/2013

La Casa de la Festa torna a obrir les seves portes al públic i reprèn la seva activitat gràcies a la suma d’esforços entre l’Ajuntament de Tarragona, Repsol i la iniciativa de dues entitats culturals privades tarragonines: Imaginautes Serveis Culturals i Ditada.

Així, des d’aquest divendres 29 de març i fins al 31 de desembre, la Casa de la Festa ofereix un nou horari d’obertura, visites guiades, tallers per a escolars i altres activitats.
La tinent d’alcalde de Cultura i Festes, Carme Crespo, ha agraït a Repsol “la confiança que posa un cop més en la nostra cultura i molt especialment en les nostres festes i tradicions més populars”. De la mateixa manera, Crespo ha agraït també molt especialment les iniciatives i la tasca que exerceixen les entitats Imaginautes Serveis Culturals, Ditada i l’Escola Municipal de Música i l'Aula de Música Tradicional i Popular "El Tecler" de la Generalitat de Catalunya. “Elles són les veritables responsables que avui puguem parlar d’aquesta nova temporada de la Casa de la Festa”, ha dit Crespo. Aquestes entitats són les que, sota la coordinació de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, han programat els nous horaris de visita, les visites guiades, els tallers per a les escoles i les classes de música.

square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Aquest dimecres es posen a disposició les invitacions per l'acció castellera del dia del 23 de setembre

Les quatre colles castelleres de la ciutat oferiran un castell i un pilar, en una exhibició emmarcada en un estudi avalat per la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!