La Colla Joves Xiquets de Valls renuncia a participar a la diada del primer diumenge de Festes

Santa Tecla Tarragona

Carme Crespo: "La no participació de la Colla Joves Xiquets de Valls no afectarà ni a l’organització ni a la qualitat de la diada castellera d’aquest diumenge"

13/09/2011

La Junta de la Colla Joves Xiquets de Valls ha fet saber aquest dimarts a l’Ajuntament de Tarragona la seva decisió de no participar en la diada castellera d’aquest diumenge 18 de setembre per les circumstancies actuals en què es troba la colla de no poder oferir una actuació com es mereix aquesta primera diada de les festes de Santa Tecla.

La tinenta d’alcalde de Festes, Carme Crespo, ha assegurat que “aquesta circumstància no afectarà ni a l’organització ni a la qualitat de la diada” . De la mateixa manera, valora molt positivament “la sinceritat i el gest responsable de la colla vallenca en prendre aquesta decisió”.

Per a més informació:

square_img
18/07/2019

BBVA renova el seu compromís amb les Festes de Santa Tecla

El BBVA continua essent el patrocinador oficial de les festes

Vegeu-ne més
square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!