La Colla Joves Xiquets de Valls renuncia a participar a la diada del primer diumenge de Festes

Santa Tecla Tarragona

Carme Crespo: "La no participació de la Colla Joves Xiquets de Valls no afectarà ni a l’organització ni a la qualitat de la diada castellera d’aquest diumenge"

13/09/2011

La Junta de la Colla Joves Xiquets de Valls ha fet saber aquest dimarts a l’Ajuntament de Tarragona la seva decisió de no participar en la diada castellera d’aquest diumenge 18 de setembre per les circumstancies actuals en què es troba la colla de no poder oferir una actuació com es mereix aquesta primera diada de les festes de Santa Tecla.

La tinenta d’alcalde de Festes, Carme Crespo, ha assegurat que “aquesta circumstància no afectarà ni a l’organització ni a la qualitat de la diada” . De la mateixa manera, valora molt positivament “la sinceritat i el gest responsable de la colla vallenca en prendre aquesta decisió”.

Per a més informació:

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!