La Crida ha donat el tret de sortida oficial a les festes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Durant l'acte s'ha retut homenatge al Perpetuador, Josep Llort, i als teclers d'honor, una trentena d'integrants del Seguici Popular.

15/09/2013

La Crida ha donat  el tret de sortida oficial a les Festes. Durant l'acte s'ha retut homenatge al Perpetuador, Josep Llort i Bofarull, mort recentment; i als teclers d'honor, una trentena d'integrants de diferents entitats del Seguici Popular que participen activament en la festa des de, com a mínim, 25 anys.

Trobareu una entrevista a Josep Llort, perruquer dels gegants i nanos i maquillador del Teatre Metropol a l'Arxiu audiovisual de personatges de les festes, realitzat per l'Arxiu.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!