La DO Tarragona i la Vinícola de Nulles acosten als tarragonins i als visitants el Vi de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Es tracta de dues ampolles commemoratives decorades amb la imatge de les Festes

12/09/2011

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Tarragona (DO Tarragona), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, presenta una de les novetats de les Festes de Santa Tecla: el Vi de Santa Tecla, una iniciativa que neix aquest 2011 amb la voluntat de continuar en els propers anys.

En aquesta primera edició el celler escollit per elaborar el Vi de Santa Tecla ha estat la Vinícola de Nulles, un històric celler cooperatiu del Camp de Tarragona amb un edifici obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell que habitualment es pot visitar i que s’inclou dins el catàleg de les anomenades Catedrals del Vi. La voluntat del Consell Regulador és que aquest Vi de Santa Tecla sigui rotatiu cada any i que l’ofereixi un dels cellers de la DO Tarragona amb la intenció d’anar relacionant encara més els vins de la DO amb la ciutat de Tarragona, on va néixer aquesta denominació d’origen, una de les més antigues de l’Estat.

Enguany, la Vinícola de Nulles ofereix un pack de dos vins amb l’etiqueta personalitzada amb el logo de la festa major: l’Adernats Seducció i l’Adernats Angelus. Ho fa amb un cartell promocional que ja es troba a les botigues que relaciona aquests dos vins amb la festa de dia i la festa de nit. Per aquest motiu la promoció s’anomena “Santa Tecla de Nit amb l’Adernats Angelus” i “Santa Tecla de dia amb l’Adernats Seducció”. Els vins ja es poden a les botigues de vi de la ciutat, en botigues d’alimentació i productes gourmet i en bars i restaurants on podran tastar també a copes. El preu de les ampolles és de 5 euros si es compren de forma individual i el pack es ven a 10 euros.

Es tracta de dos vins joves que han estat molt ben valorats per guies especialitzades com ara la Guia Peñín que en la darrera edició els va donar un 87 (Andernats Seducció) i un 82 (Adernats Angelus).

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!