L'Ajuntament obre el termini d'inscripció d'actes de les entitats, associacions i col·lectius per a les properes festes de Sant Magí i Santa Tecla 2013

Santa Tecla Tarragona

Des del proper 2 d’abril i fins al 3 de juny, es podran lliurar les fitxes d’inscripció personalment a les Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana (OMAC), per correu electrònic o bé directament per Internet a la web municipal.

27/03/2013

L'Ajuntament de Tarragona ha obert el termini d’inscripció d’activitats organitzades per entitats, associacions i col·lectius en el marc de les festes de Sant Magí i Santa Tecla 2013.

Des del proper dimarts 2 d’abril es podran lliurar les fitxes d’inscripció que estan disponibles a la web municipal i a la seu del Departament de Cultura a l'Antiga Audiència, plaça del Pallol, 3.

També us les podeu descarregar en format PDF en els següents enllaços:

Inscripció actes de les entitats per a Sant Magí 2013
Inscripció actes de les entitats per a Santa Tecla 2013

Les fitxes es poden lliurar a les Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana (OMAC):

  • Rambla Nova, 59 (OMAC Centre)
  • Torre Sant Pau (OMAC Sant Pere i Sant Pau)
  • Plaça del Tarragonès, s/n (OMAC Torreforta)

 

També es poden trametre per correu electrònic a: cultura@tarragona.cat o festes.tgna@tarragona.cat, o bé directament per Internet des de la web municipal.

El termini de lliurament finalitza el proper 3 de juny.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!