L'app "Tarragona Agenda Cultural" conté tot el programa oficial de les festes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Actualment, ja es comptabilitzen 5.000 descàrregues de l’aplicació

06/09/2013

L’aplicació Agenda Cultural per a dispositius mòbils publicada per l’Ajuntament de Tarragona el passat mes de març conté tot el programa oficial dels actes de Santa Tecla. Un cop passades les festes, els ciutadans podran mantenir aquest aplicatiu al seu smartphone, que anirà incloent tots els actes que s’organitzen diàriament i també, és clar, visibilitzarà, com fins ara, els grans programes agrupats. Actualment, les xifres de descàrrega ja són molt elevades: més de 5.000 persones se l’han baixat al seu dispositiu (3.300 per a Android i 1.750 per a Iphone).
Tarragona Agenda Cultural, disponible tant per a sistema Android com iOS, es pot descarregar de manera gratuïta i inclou les activitats culturals per dies i per temàtiques. A més, els actes que s’hi reflecteixen inclouen imatges associades, possibilitat de compartició a les xarxes socials amb més usuaris i geolocalització. També inclou la possibilitat d’afegir les activitats que triï l’usuari en el calendari personal.
Les entitats, els col·lectius, les institucions i els ciutadans en general que vulguin aportar-hi les activitats i iniciatives que organitzen, en poden enviar la informació a l’adreça tcultura@tarragona.cat.
Per cercar l’aplicació, només cal introduir les paraules “Agenda Cultural Tarragona” a l’espai de cerca.

 

square_img
25/09/2021

La Santa Tecla dels retrobaments finalitza amb un balanç molt positiu

El Seguici al complert i les colles castelleres han reprès la seva activitat després de dos anys

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El Ball de Dames i Vells es trasllada al Palau de Congressos a causa de la pluja

Donades les característiques de l’espai, s’amplia aforament amb 1.300 entrades més que es podran adquirir avui dimecres a partir de les 16.30 h a través d'entrades.tarragona.cat

Vegeu-ne més
square_img
22/09/2021

El retorn del Seguici Popular i de les colles castelleres, les cites per excel·lència de la vigília i el dia de Santa Tecla

L'acció castellera d'aquest dijous a la plaça de la Font aplicarà per primer cop el protocol casteller elaborat de manera conjunta per l’Ajuntament de Tarragona, les colles castelleres de la ciutat i la Xarxa Sanitària Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2021

Alcalde Ricomà: "Tarragona té la sort de ser la ciutat de grans artistes com ho és l’Àngel Òdena i nosaltres tenim la sort de poder gaudir del seu talent”

L'acte del Pregó i el Premi El Balcó, trets de sortida dels dies forts de les Festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!