Les ampolles de Chartreuse incorporen un logotip per celebrar els 20 anys de la filial catalana

Santa Tecla Tarragona

Es tracta d'una sèrie limitada de 5.000 ampolles amb motiu de Santa Tecla adreçada especialment als col·leccionistes

13/09/2011

Chartreuse ha elaborat un any més una edició especial del seu licor amb motiu de Santa Tecla. En concret es tracta d''un total de 5.000 ampolles que lluiran l'eslògan "20 anys més amb Tarragona" a l'etiqueta, a més del cartell de les Festes al dors.

D'aquesta manera es vol recordar el 20è aniversari de la creació de la filial de Chartreuse a Catalunya, que va obrir portes a Barcelona només dos anys després que els monjos cartoixans tanquessin definitivament la destil·leria que tenien a Tarragona.

D'aquestes ampolles, 1.000 seran de Chartreusse verd, de 55º, i 4.000 més seran de Chartreusse groc, de 43º. Aquesta edició es diferencia del licor tradicional, de 40º de gradació, evocant d'aquesta manera el Chartreusse que durant molts anys s'elaborava a l'antiga fàbrica de la plaça dels Infants.

Cada ampolla serà protegida per un modern estoig amb forma de bosseta que té ús de glaçonera.

El barrilet de Santa Tecla

Enguany també s'ha elaborat una nova edició del barrilet, un envàs de 50 cl per transportar la beguda de les Festes. Per a aquest any, Chartreusse s'ha volgut unir a la declaració dels castells com a Patrimoni Immaterial de la Umanitat per part de la UNESCO i l'ha decorat amb la imatge d'un pilar davant de la catedral de Tarragona.

square_img
20/09/2021

Comunicat de l'Ajuntament de Tarragona sobre els bars de la plaça de la Font

Es permet que els establiments de la plaça puguin subministrar begudes i menjar a l'interior dels locals al públic assistent, amb invitació, a les activitats

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2021

Ricomà: “si som exigents amb els altres, hem de ser exemplars amb nosaltres mateixos”

L'alcalde de Tarragona ha expressat que “una interpretació poc solidària amb la ciutat no pot enfosquir la bona feina de tantes persones i entitats”

Vegeu-ne més
square_img
19/09/2021

Èxit de la primera jornada de pàdel surf "Onades Inclusives" aquest dissabte

Set entitats tarragonines del món de la diversitat funcional van col·laborar amb la iniciativa de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
19/09/2021

Torna la Peonada Popular de Santa Tecla amb un total de 500 participants

La tradicional cursa ha tornat a la festa major de Tarragona, encara amb algunes restriccions, després que l'any 2020 s'hagués de suspendre per la pandèmia

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!