Les ampolles de Chartreuse incorporen un logotip per celebrar els 20 anys de la filial catalana

Santa Tecla Tarragona

Es tracta d'una sèrie limitada de 5.000 ampolles amb motiu de Santa Tecla adreçada especialment als col·leccionistes

13/09/2011

Chartreuse ha elaborat un any més una edició especial del seu licor amb motiu de Santa Tecla. En concret es tracta d''un total de 5.000 ampolles que lluiran l'eslògan "20 anys més amb Tarragona" a l'etiqueta, a més del cartell de les Festes al dors.

D'aquesta manera es vol recordar el 20è aniversari de la creació de la filial de Chartreuse a Catalunya, que va obrir portes a Barcelona només dos anys després que els monjos cartoixans tanquessin definitivament la destil·leria que tenien a Tarragona.

D'aquestes ampolles, 1.000 seran de Chartreusse verd, de 55º, i 4.000 més seran de Chartreusse groc, de 43º. Aquesta edició es diferencia del licor tradicional, de 40º de gradació, evocant d'aquesta manera el Chartreusse que durant molts anys s'elaborava a l'antiga fàbrica de la plaça dels Infants.

Cada ampolla serà protegida per un modern estoig amb forma de bosseta que té ús de glaçonera.

El barrilet de Santa Tecla

Enguany també s'ha elaborat una nova edició del barrilet, un envàs de 50 cl per transportar la beguda de les Festes. Per a aquest any, Chartreusse s'ha volgut unir a la declaració dels castells com a Patrimoni Immaterial de la Umanitat per part de la UNESCO i l'ha decorat amb la imatge d'un pilar davant de la catedral de Tarragona.

square_img
18/07/2019

BBVA renova el seu compromís amb les Festes de Santa Tecla

El BBVA continua essent el patrocinador oficial de les festes

Vegeu-ne més
square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!