Les ampolles de Chartreuse incorporen un logotip per celebrar els 20 anys de la filial catalana

Santa Tecla Tarragona

Es tracta d'una sèrie limitada de 5.000 ampolles amb motiu de Santa Tecla adreçada especialment als col·leccionistes

13/09/2011

Chartreuse ha elaborat un any més una edició especial del seu licor amb motiu de Santa Tecla. En concret es tracta d''un total de 5.000 ampolles que lluiran l'eslògan "20 anys més amb Tarragona" a l'etiqueta, a més del cartell de les Festes al dors.

D'aquesta manera es vol recordar el 20è aniversari de la creació de la filial de Chartreuse a Catalunya, que va obrir portes a Barcelona només dos anys després que els monjos cartoixans tanquessin definitivament la destil·leria que tenien a Tarragona.

D'aquestes ampolles, 1.000 seran de Chartreusse verd, de 55º, i 4.000 més seran de Chartreusse groc, de 43º. Aquesta edició es diferencia del licor tradicional, de 40º de gradació, evocant d'aquesta manera el Chartreusse que durant molts anys s'elaborava a l'antiga fàbrica de la plaça dels Infants.

Cada ampolla serà protegida per un modern estoig amb forma de bosseta que té ús de glaçonera.

El barrilet de Santa Tecla

Enguany també s'ha elaborat una nova edició del barrilet, un envàs de 50 cl per transportar la beguda de les Festes. Per a aquest any, Chartreusse s'ha volgut unir a la declaració dels castells com a Patrimoni Immaterial de la Umanitat per part de la UNESCO i l'ha decorat amb la imatge d'un pilar davant de la catedral de Tarragona.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!