Maldita Nerea i Cruz passen al Recinte Firal del Palau de Congressos

Santa Tecla Tarragona

La festa de les Tecletes 2010 es farà al local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona

20/09/2010

Les previsions de pluja obliguen a canviar l'ubicació del macro concert previst per avui amb Maldita Nerea i Cruz. Els grups que havien d'actuar en principi a la plaça de la Font avui a les 10 del vespre, ho faran al Recinte Firal del Palau de Congressos a la mateixa hora. El gup revelació del nou pop estatal presentarà el seu darrer treball Es un secreto... no se lo digas a nadie.

D'altra banda, la festa de les Tecletes 2010, que s'havia de celebrar a partir de les 17.30 h a la plaça dels Sedassos s'ha traslladat al local de la Colla Jove Xiquets de Tarragona (c. Cós del Bou, 23) per l'amenaça de pluja.

square_img
11/01/2019

Eduard Boada serà el pregoner de les festes de Santa Tecla

El popular 'tascaman' ha estat molt vinculat al cicle festiu de la ciutat

Vegeu-ne més
square_img
28/11/2018

Tarragona commemorarà els 700 anys de l'arribada del Braç de Santa Tecla amb un programa cultural ciutadà

L'Ajuntament impulsa un projecte de participació ciutadana per elaborar un programa d'activitats que se celebrarà el 2021

Vegeu-ne més
square_img
04/10/2018

Les Festes de 1968 ja estan disponibles a la xarxa

Els dos audiovisuals reflecteixen les Festes de Sant Magí i Santa Tecla de 1968 enregistrades pel tarragoní Ramon Vallvé. Es van estrenar en una projecció pública a la plaça de les Cols amb música en directe

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!