Música i espectacle per escalfar motors pel cap de setmana

Santa Tecla Tarragona

Pepa Plana; Los Sirgadors i la Tandarika Bastard Orkestrar i Oliver i Jomiv són algnes de les propostes més destacades.

17/09/2014

A partir de  dijous 18 de setembre i fins acabar la festa major, l’oferta musical i artística de la programació de la Festa Major, es va fent cada cop més intensa i inabarcable. Així doncs, per començar a escalfar motors, us recordem que demà a les 18.30h i divendres a la mateixa hora i a les 21.30h, a la plaça Verdaguer tindrem a la Pepa Plana i al Toti Toronell amb el seu espectacle Despistats, un xou que porta a la pista per primera vegada aquests dos grans pallassos.

Divendres l’oferta s’amplia amb el concert de Los Sirgadors i La Tandarica Bastard Orkestar a partir de les 23h a la Plaça del Rei i del concert d’Oliver i Jomiv a la Capsa de Música a partir de les 22.30h.

D’una banda, doncs, i vinguts des de les terres de l’Ebre ens arriben Los Sirgadors, una aposta musical que fusiona el blues afroamericà amb la música d’arrel, amb un resultat espectacular. I tot seguit la Tandarica, que ha tombat per tot arreu amb el seu particular so d’origen balcànic. Després de molt caminar i tocar pels carrers i places d’arreu, volen oferir-nos un concert pensat per ser tocat dalt d’un escenari. Segur que aquesta nit trobarem l’Ebre i els Balcans més propers que no ens pensem!
I de l’altra, tindrem a la Tabacalera a Oliver i Jómiv, presentant, el primer i junt amb la seva banda el seu primer treball discogràfic ‘Música Simple’, i Jómiv, interpretant els temes del seu disc Un palmo, dos pies, tres codos, que va ser presentat en societat el passat mes de maig al Teatre Magatzem. L’entrada als concerts és gratuïta amb capacitat limitada a l’aforament de la sala.
El periodista Òliver Márquez (director del setmanari notíciestgn, excap de premsa de BASF i antic director de Canal Català Tarragona i Més TV) irromp en l’escena musical de la ciutat amb el nom artístic Oliver. Acompanyat d’un experimentat grup de músics que l’han ajudat a enregistrar el disc durant el darrer any, l’Oliver interpretarà per primera vegada sobre un escenari els 11 temes inclosos en Música Simple, una recopilació de cançons en català i castellà composades per l’artista de marcat estil pop amb pinzellades de gèneres ben diferents com ara el blues, rock o folc. Guitarres elèctriques, acústiques, teclats, violins i vents-metall acompanyaran la veu rascada de l’Oliver a la Capsa de Música. Per tal de promocionar el concert, Oliver va presentar la setmana passada el seu primer videoclip del tema Fem el Boig (Vamos a enloquecer) que es pot veure a YouTube des de fa una setmana.
Així mateix, i també a partir de divendres però que s’allargarà durant tota la festa major, fins el 24 i en diferents funcions; el Teatre Metropol acollirà l’espectacle 500 Dames i Vells. Una qüestió d’edats (pel cul). El nostre Ball de Dames i Vells celebra 500 anys de la seva primera referència documentada. Com és habitual en ells, ho volen fer amb una aparició diferent i espectacular.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!