Nota informativa sobre els actes de Santa Tecla

Santa Tecla Tarragona

Es manté el Castell de Focs a les 22.30 h i la resta d'actes previstos

23/09/2014

 

Pel que fa a la professó del Braç de Santa Tecla, informem que malgrat que ha pogut lluir tot el Seguici, s’ha hagut de suspendre en el moment de la sortida de la relíquia amb motiu de la pluja i de la inestabilitat meteorològica. Finalment només s’ha dut a terme el trasllat del Braç per l’interior de la Catedral fins a la capella.

Per a la tinenta d'alcalde de Festes Begoña Floría, “l’Entrada del Braç de Santa Tecla és un moment molt esperat i sóc sabedora de la decepció que això ha suposat. Lamentablement, hi ha hagut un imponderable que és el temps amb una pluja intensa i persistent que ha fet difícil prendre decisions sobre una estructura tan complexa com el Seguici Popular que mou més de 3.000 persones”.

square_img
21/09/2019

Aquesta tarda Eduard Boada Pascual ha llegit el pregó de Santa Tecla des del balcó de l'Ajuntament

Ja se'n pot consultar el text íntegre al web de les festes

Vegeu-ne més
square_img
21/09/2019

Modificacions dels actes de Santa Tecla a causa de la pluja

La millor manera que conèixer l’última hora de possibles modificacions en el programa és seguint les xarxes socials municipals

Vegeu-ne més
square_img
20/09/2019

Lliurament del Premi El Balcó i el Pregó de les Festes

Ambdós esdeveniments tindran lloc demà dissabte, a partir de les 17.30 h, a l'Ajuntament

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2019

La segona edició del Mercat de Nit tanca amb més de 18.000 degustacions servides

L'èxit de públic de la segona edició consolida la cita gastronòmica de l’edifici modernista dins del calendari d’actes del programa de Santa Tecla

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!